En administrativ dag

Stall Lövholmen

Just nu är det ösregn ute, det smäller på taken och allt är väldigt bött och tråkigt!! i och för sig bra med regn nu då det varit så torrt länge men inte kul att vara ute…. Eftersom jag har ridhjälp idag bestämde jag mig för att ta en s k administrativ dag, det behövs ibland! Det betyder att jag är inne i princip hela dagen och gör nytta med papper: betalar räkningar, planerar ekonomin och som idag lägger en del planering inför hästverksamheten från i höst när det blir ett utökat antal boxplatser till uthyrning. Även hemsidan här har en del kvar att göra även om det minskar för varje dag och det är ju viktigt med marknadsföringen! 😉

En sådan här dag befinner jag mig alltså på mitt ”kontor” i min våning på gården, alltså ett litet kontorsrum som ger känslan av att man faktiskt har vissa arbetstider, även om det oftast är dygnet runt, när man är egen företagare. Det är inte alltid helt lätt att hålla på tiderna, antingen blir det hur mycket som helst att göra på en dag och inget nästa dag för då är jag så trött efter dagen innan att jag går som en zombie och försöker få någon nytta gjord, eller så lyckas jag ibland med mina ”egna” 06.00-18.00 arbetstider, men det är nog rätt sällan jag får till det när jag tänker efter. Jag varken kommer upp ur sängen den tiden eller slutar kl.18… Ska jag vara både i studion och stallet på en dag är arbetsdagen slut kring 24.00 tidigast!

Jag är ju en riktig te-drickare, alltså inte fin-te-drickare utan mer jag-dricker-hur-mycket-te-som-helst drickare! Det går med andra ord åt kopiösa mängder te dessa dagar, man vill ju liksom ha något att tugga på eller slurpa på när man sitter framför datorn och får en massa nyttigt gjort, lite belöning under tiden man får något gjort… ha ha… 😀 Jag gillar ju många olika te sorter men i slutändan är det detta ”vanliga” som vinner trots mina variationer med blåbär, jordgubb, söder, kamomill, ört etc etc

Idag skulle jag, Natalie och Jaana egentligen ha städat mitt gamla stall så det blir klart men alltså, i detta väder vill man inget hellre än att vara inne så jag är helnöjd och ser förtjust ut genom fönstret och är innerligt tacksam att Gullan tog hästarna idag så jag slipper vara ute i detta väder!!! 🙂