Nya stövlar!

Stall Lövholmen

Inom familjen ger vi inte längre julklappar till varandra, det var länge sedan vi kom överens om det och det är väldigt skönt att slippa tänka på det också varje jul, det är ju alltid så mycket annat att tänka på.
Så jag har helt enkelt köpt en julklapp till mig själv! 🙂

sko

Förra året köpte jag ett par billiga svarta De Niro stövlar på rea som var en storlek för stora både i fot och vad, de har verkligen varit toppen för mitt vänsterben hela det här året när jag inte kunnat ha för tighta stövlar, men blev till slut för stora och sladdriga då de töjde sig vartefter.

frontsidaBeställde för säkerligen 3 månader sedan ett par nya, åter igen detta märke men en annan modell och en storlek mindre. Jag måste säga att dessa stövlar är enormt prisvärda alltså – och snygga!

top

Det återstår förstås att se om dessa också kommer att töja sig mycket men just nu sitter de verkligen perfekt.

Om jag kommer kunna ha mina fina parlanti jag precis köpt när jag ramlade av återstår att se men ännu har jag inte gett upp dem även om de fortfarande befinner sig i sin kartong… 🙁

parlanti

Dagarna efter jul har varit extremt inaktiva.
Vi har ätit julmat varje dag – mums! Jag älskar julmat så inte mig emot.
Vi har suttit i soffan från morgon till kväll och praktiskt taget vräkt i oss alla tänkbara onyttigheter!!
Till en början kändes det som en skön återhämtning och att krafterna för att ta nya tag skulle komma tillbaka snabbt.. men nä, nä, det blev den totala motsatsen.

Jag är så slö nu att jag inte vet hur jag någonsin ska orka göra något över huvudtaget igen.
Det är väl en sak att vara ledig nu när jag bestämt det fram till åtminstone den 4 januari… men sedan då?
Hur ska jag komma igång igen med hästar och studio och allt? Åh… jag orkar inte fundera ens.
Jag skulle helt klart kunna tänka mig att bara sitta på rumpan i typ evigheter nu.

Activia har idag fått gå ut i stor hage idag, fortfarande ensam dock så hon inte ska springa alltför mycket vilket hon kommer göra om hon får gå med de andra. Ett steg i taget 😉

Amtunna

Hon tyckte det var mycket spännande när jag öppnade upp den stora grinden till den större hagen men blev först alltför upptagen med att undersöka den gröna tunna som låg där ute, den måste blåst iväg när det stormade för några veckor sedan.

Aute

Hon är ullig som en björn i pälsen nu och stortrvis nog utan täcke! ha ha 😀
Eftersom jag inte har någon klippmaskin blir det inte heller någon tunnare päls än på ett tag..
Min gamla maskin har skickats iväg för reparation och den nya jag hade köpt är reklamerad och jag väntar på besked där vad som kommer hända. Jag hoppas på pengarna tillbaka eller i alla fall en ny maskin som FUNGERAR i så fall.

Annars blir det till att leta någon ny till ett vettigt pris, inte så lätt att hitta.

Förutom stövlarna är även lite nya tävlingsschabrak inköpta under slutet av året, dels en hel del som ska in på brodyr för att få till den nya och efterlängtade logon för ”teamet” och dels några andra fräscha set inför den nya tävlingssäsongen som dock känns avlägsen nu.

Idag visade termometern -14 när jag gick ut, fy det var väl kallt tyckte jag.
Brrr… inte sugen på att rida igång hästarna nu alltså… Men våren och så småningom sommaren är ju att se fram emot å andra sidan, den mörkaste perioden känns förbi och blir det bara lite mer snö nu så kommer det bli toppen att rida i hagarna hemma.

Men ett tag till dröjer det som tur är innan det är dags… borrar ner mig lite till i soffan och drar upp filten, har redan satt ihop dagens filmschema på TV guiden och är de inte bra finns ju alltid Viaplay eller Netflix.
Film och slöande för hela slanten nu alltså – god fortsättning på er! 🙂