Okrossbar grep

Stall Lövholmen

Inhandlade en s k okrossbar greop under globen helgen, har precis (efter lite krånglande att hitta rätt diameter på skaftet) meckat ihop den och testkört idag! Måste säga att den faktiskt motsvarar mina förväntningar än så länge, provade att stå på den, mest för att jag liksom kände någon slags tvångstanke om att ”jag måste ju prova” efter att först realistiskt övervägt att bli tvungen att köpa en ny om den gick sönder, men det gjorde den inte! Ha!

Sedan hackade jag is-bajshögar i hagen för fullt, en del högar är helt omöjliga och kan bara spettas loss men de lämnar jag där tills det blir tö vilket det förmodligen blir imorn, vädre är ju väldigt förutsägbart nu, snö-tö-is-snö-tö-is-snö-tö-is etc etc.

En annan fördel med denna grep är att den har väldigt tunna och spetsiga pinnar vilket gör att den kilar sig in fint i halmen och man får verkligen tag i skiten så att säga, måste definitivt inhandla fler sedan så man kan sprida ut dem där de behövs på gården! Lite väl dyra kan jag väl tycka men håller de bra är det ju värt det!