Välkommen till ny webbsida och ny blogg!

Stall Lövholmen

Äntligen, äntligen ÄNTLIGEN är den klar – Stall Lövholmens nya webbsida OCH blogg!! Tänk sådan tid det tagit att utveckla den nya sidan. Varför det blivit en ny sida är förstås många anledningar men såklart främst för att göra nytt, göra bättre, designa om och mobil anpassa! Trots att vi, jag och Fredo, är så nöjda nu med den nya sidan så kommer jag som alltid sakna den gamla. Även om det nya mestadels är bättre så är det något vemodigt i att lämna det gamla också. Men, jag tror jag kommer över det snabbt ha ha…

Jag vet inte hur lång tid det tagit med att forma den här sidan, eftersom både jag och Fredo är kreativa människor som lätt fastnar i detaljer så vill vi nog helst inte tänka på antal nedlagda timmar i det här fallet men å andra sidan så ska ju sidorna vara hållbara i år när de väl görs om.

Den förra sidan gjorde vi 2012 – för 5 år sedan. En sidan som verkligen fått mycket besökare så nu hoppas vi på ännu mer trafik till den nya sidan som är enklare och bättre att navigera på med mobil och padda.

Kul att kunna visa lite mer om oss.

Här i bloggen har det kommit lite nyheter också så som mycket mer information om mig, mina hästar, mitt stall och den avel jag hållit på med tidigare samt lite om vilka hästar jag haft genom åren. När man kommer in på bloggen så finns det en separat meny där som leder till dessa sidor om oss, mig och hästarna.

Länge sedan sist.

Så, dags för en update kring typ ALLT nu då!?
Hm.. så vad har hänt sedan sist?! Det har ju blivit lite väl glest mellan inläggen här under detta år men ofta så har jag svårt att göra allt jag ska få till samtidigt så då får man ibland pausa lite på något ställe så medan bloggen i den musikaliska verksamhet jag har kom igång så fick hästbloggen vänta lite. Men nu är jag sugen på att komma igång här igen också!

Hästarna mår bra allihop och de kommer igång alltmer. För tillfället njuter jag av sommaren och har inga direkta planer för något mer än att fortsätta balansera på snöret mellan, jobb, fritid, livet och hästarna. För stunden har det varit lite lugnare frånsett lite gårdsgöra och jobbet med den här sidan men snart börjar jag jobba i studion igen så några tävlingar är inte planerade ännu för i år vilket är både skönt och tråkigt.

Man måste leva lite också.

Det är roligt med tävlingar eftersom det blir väldigt tydliga mål med ridningen, men så är det också skönt att ”hinna med” sitt liv lite ibland. Det är vad jag försöker göra lite nu, leva lite och inte bara ”jobba”. Kanske låter det krasst att säga att ens hästar och hobby är jobb men 4 hästar ja det anser i alla fall jag är en aning mer åt jobbhållet än hobby ibland?

Sommaren har sina golden moments.

Just nu har alla hästar i verksamheten precis fått gå ut i de stora härliga sommarhagarna och friden och sommarkänslan är så total. På sommaren kan jag ibland få en sådan där nästan överväldigande känsla av frihet och njutning när allt är så enkelt – hästarna njuter i hagarna och mockning, snö eller lera är ett minne blott som inte ens existerar för några månader vare sig mentalt eller fysiskt. Så skönt!

Med detta inviger jag denna nya sida och blogg och är snart tillbaka här igen med nya inlägg!