Lövholmen anordnar regelbunden träning i hoppning och dressyr för B-tränaren Pelle Duvefelt. Träningarna anordnas i första hand för ekipage uppstallade på anläggningen men erbjuder även möjlighet för externa ekipage att delta i mån av plats. 

Pelle Duvefelt

Pelle Duvefelt är B-tränare i hoppning och dressyr med egna tävlingsmeriter i svår klass både hoppning och dressyr. Pelle håller träningar på Lövholmen varje onsdag mellan ca 16-21.
Kontakta och läs mer om Pelle via hans webbsida eller Facebook.

Se film från dressyrträning med Pelle Duvefelt.

Se film från hoppträning med Pelle Duvefelt.

Se film från träning i tömkörning med Pelle Duvefelt.

Övriga tränare

Förutom den regelbundna träningen för Pelle Duvefelt ges möjlighet för Dig att ta hit en egen tränare. Vid önskemål är det även möjligt att anordna kurser eller enstaka träningar.

Exempel på tränare som kommit till Lövholmens och hållit enstaka träningar, och i perioder även regelbundna träningar, är bl a hopptränarna EG Haking, Per Dahlgren, Piia Pantsu och Ann Liwing samt dressyrtränarna Hanchen Ressle och internationella Ricardo Reis kommer mfl.

Gå med i Facebook gruppen ”Träning Stall Lövholmen”

För mer information om all träning som anordnas på Lövholmen anslut dig till Facebook gruppen ”Träning Stall Lövholmen” där tider och ändringar skrivs inför varje vecka.

För aktuella priser och platstillgång på Pelle Duvefelts träning på Lövholmen kontakta Pelle direktvia hans webbsida eller Facebook.

För externa ekipage som inte är uppstallade på anläggningen tillkommer en anläggningsavgift på 100 kr per gång och ekipage.