Lövholmen anordnar regelbunden träning för Pelle Duvefelt, B-tränare i dressyr och hoppning och möjlighet att boka enstaka träningar utefter önskemål för Birgitta Gudmundsäter, C-tränare i dressyr.

Pelle Duvefelt

Pelle Duvefelt är B-tränare i hoppning och dressyr med egna tävlingsmeriter i svår klass både hoppning och dressyr. Pelle håller träningar på Lövholmen ojämna onsdagar mellan ca 17-21.
Kontakta och läs mer om Pelle via hans webbsida eller Facebook.

Se film från dressyrträning med Pelle Duvefelt.

Se film från hoppträning med Pelle Duvefelt.

Se film från träning i tömkörning med Pelle Duvefelt.

Birgitta Gudmundsäter

Birgitta Gudmundsäter är C-tränare i dressyr och jobbar deltid som ridlärare med egen tävlingserfarenhet upp till svår klass i dressyr. Birgitta håller träningar på Lövholmen utefter önskemål. Pris 350 kr/gång och träning bokas direkt med Birgitta på telefon 070-6945785

Övriga tränare

Förutom den regelbundna träningen för Pelle Duvefelt ges möjlighet för Dig att ta hit en egen tränare. Vid önskemål är det även möjligt att anordna kurser eller enstaka träningar.

Exempel på tränare som kommit till Lövholmens och hållit enstaka träningar, och i perioder även regelbundna träningar, är bl a hopptränarna EG Haking, Per Dahlgren, Piia Pantsu och Ann Liwing samt dressyrtränarna Hanchen Ressle och internationella Ricardo Reis mfl.

Gå med i Facebook gruppen ”Träning Stall Lövholmen”

För mer information om all träning som anordnas på Lövholmen anslut dig till Facebook gruppen ”Träning Stall Lövholmen” där tider och ändringar skrivs inför varje vecka.

För aktuella priser och platstillgång på Pelle Duvefelts träning på Lövholmen kontakta Pelle direktvia hans webbsida eller Facebook.

För externa ekipage som inte är uppstallade på anläggningen tillkommer en anläggningsavgift på 100 kr per gång och ekipage.