5 veckor check!

Stall Lövholmen

Idag är det precis 5 veckor sedan jag ramlade av Skrållan! Tiden har gått förvånansvärt snabbt! Även om dagarna fortfarande kan vara lite blandade både med värk och humör så rullar det ändå på. Det trodde jag inte att det skulle göra när jag kom hem från sjukhuset.

Vid senaste sjukgymnastik besöket fick jag börja markeringsgå, det är inte lätt! Jag har glömt hur man går och inte kan jag ju öva på det friska benet som med mina sjukgymnastik övningar, då kan jag liksom checka att man böjer si eller lyfter så och sedan gör jag det med det brutna benet och hittar oftast tekniken ganska snabbt.

Nä nu är det bara några slags stappliga försök till gång och inte vet jag heller hur mycket jag ska gå per dag men har haft en envis kramp i vaden vid gående så jag har fått stoppa ganska snabbt efter att jag börjat varje gång känns det som.

Det är skönt att vara utan ortos och strumpa och ”lufta” benet och idag har jag bestämt mig för att premiär duscha för ”första gången” nu sedan olyckan dvs duscha HELA kroppen inkl mitt ben, det kommer bli fantastiskt och det är nog snart dags, tänkte blir ren och fin inför hockey finalen ha ha! 😉

Eftersom dagen varit full av aktiviteter idag och jag känner mig lite mosig överallt så tänkte jag inte skriva så mycket mer idag, jag kan bara konstatera att det går framåt och att jag njuter av de framsteg jag gör eller har gjort så snart jag kommit på att jag gjort dem! Ha ha 😀