5:a i LA:3!!!

Stall Lövholmen

Idag var det (tyvärr) årets sista dressyrstart, en LA:3 i Södertälje och det gick så himla bra!!!

Det blev också en ganska lagom tid för avfärd mitt på dagen, solen sken och vi i ”teamet” jag, Gullan och Natalie och så Phantasia förstås var alla på strålande humör såklart!

Gullan och Phantasia gjorde en jättebra ritt och fick 67%!! Med det låg de länge i ledning, men det slutade till sist med en 5:e placering vilket vi allihop är supernöjda med!

Första gången Phantasia startade LA var just en LA:3 och i Enskede förra året, då blev det 58% om jag inte minns fel, sedan har det blivit 3 LA starter i år med 62% i alla tre och nu då äntligen ett steg upp med dessa 67% och placering, väldigt kul!

Dessutom då i LA:3 som hon inte gått sedan förra starten förra året! I år har det varit LA:1 fram till denna start.

Film nedan!

 

Phantasia var såklart nöjd efter sin bedrift men vi var alla både trötta och uttråkade efter att fått vänta i 5 (!) timmar innan det blev prisutdelning, bäst jag inte säger något nu vad jag tycker om det… ha ha
Vi gick och vi gick i ridhuset, Phantasia såg sig själv i spegeln en lång stund och jag blev väldigt full i skratt för hon verkade verkligen tro att det var en annan häst, hon svängde med huvudet upp och ned, gjorde cirklar och ögonen var stora som klot när hon förvånat såg och betraktade den andra ”hästen” som gjorde likadant, såg väldigt kul ut!! 😀

Till slut kom vi i alla fall hem och nu är det snart dax för hopptävling igen men före dess ska Phantasia träna hoppning imorn måndag för Per och på tisdag för Haking och sedan blir det Enskede den 3:e november!