Aj!

Stall Lövholmen

Här kommer rapport om ett riktigt i-landsbekymmer. Igår märkte jag till min förskräckelse att mina gamla stövlar håller på att ge upp i dragkedjan, panik!!! Tävling imorn och jag vet inte om jag kommer kunna rida i dem. MEN jag har ju ett par nya, med betoning på nya = inte ingångna, skavsår, blodstopp i vaden och allmänt obekvämt på alla plan nedanför knäna!!!

Så det var bara att påbörja ”ska man vara fin får man lida pin” resan… på med dem och red i dem idag, aj aj aj! Skavsår direkt på ena hälen och fick halta omkring svärandes resten av dagen. Blev dock inte kramp i vaden denna gång, tjatade så de måste trott jag var tokig när jag beställde dessa (har ju beställt några gånger nu så jag vet hur det blir med storlerkarn) att de på Parlanti MÅSTE göra dem något större än mina ben så jag i alla fall får i ridbyxor under!!! Helst också ett par tunna ridstrumpor. Denna gång lyssnade de, så det var bara högra benet som är mitt tjockare ben, som tyckte det kändes lite instängt när stöveln var på.

Efter ridningen kan jag säga att dragkedjorna åkte ned direkt och vanliga stallgympadojorna på med en väldigt fart. Puh! Som att komma ut slalom pjäxorna 🙂 Men gillar dessa svart, rider ju med bruna till vardags (och tävling då eftersom jag uppenbarligen inte vill påbörja att gå in dessa svarta) men till tävling är det snyggast med svarta!