Allt rullar på!

Stall Lövholmen

Det händer inte så värst mycket just nu, därav utebliven bloggning, har liksom inget att skriva om ha ha 😀

Har jobbat i studion massor och det är jättekul, speciellt sedan nyligen då Fredo också fått fart därnere och är med och fixar coola beats! Jag har ju numera mer tid över för studion med färre hästar 😉 även om jag dagligen tänker på de hästar jag sålt i år, Quramie <3 och Skrållan <3.
Men det känns bra med de beslut jag tagit så jag blickar framåt nu.

Snart är det dax att ta tag i lite tävlingsplanering för nästa år, en angenäm planering och jag känner mig förstås taggad på revansch för alla ”uteblivna” tävlingar i år och hoppas att det blir lika många bra tävlingar att åka på nästa år som jag hade tänkt i år.

Chindra har blivit förkyld och fått vila från ridning i en vecka nästan, imorgon ska vi se om hon är bättre och kan gå ett lätt pass och fungerar det bra har jag tänkt löshoppa henne på söndag. Ph och Hibbi får nog också skutta lite då också 🙂

phhoppar

Har hoppat både Hibbi och Ph idag, det fortsätter att gå jättebra med Hibbi och Ph känns också ok men hon är tyvärr lite för tjock fortfarande vilket gör att hon känns lite ur form jämfört med tidigare… hon får ju gå med de andra i lösdriftshagen och även om de inte har fri tillgång på hösilage längre så måste framförallt Chindra få äta en del hö under dagen så det är svårt att matcha det hela perfekt för dem tre. Hibbi fungerar på vilket som, fodring eller fritt. Mycket motion är det bäst sättet att få henne i form på alla plan för att äta ofta utspritt under dagen mår hon ju väldigt bra av för övrigt 🙂

Trots att det snart är jul är det bara så skönt med det här milda vädret tycker jag, otroligt bra ridmöjligheter när det är så mjukt  marken, vägen hemma fungerar bra och utebanan är ju toppen nu också förstås! Lera i hagen visst är det jobbigt till viss del men hellre lera än is och hästarna kan röra sig mycket bättre i detta än på is när de går och spänner sig eller vrickar omkring på kot- och hovleder i leran som blivit som höga berg i hagen när det fryser. Så jag är inte så emot lera som många andra ha ha 😀 även om jag förstås helst ser varmt och torrt sommarväder som det bästa hagunderlaget!

Mobilen är lite halvkrånglig med batteriet så jag fick inte till en bild jag tänkt mig idag med Avanten som jag efter mycket krånglande lyckades ställa in i en egen box i stallet 🙂 Den har stått på spolplatsen ett tag men är väldigt i vägen där om man måste spola hästarna vilket behövs nu! Får återkomma med bild på det hela, det ser rätt kul ut! Tur jag har en box ledig då 😉

rosajackaVar förresten på Hööks igår och hittade en fiffig reflex jacka som jag köpte! Väldigt rosa men praktisk. Hittade även bra reflex boots, bra till Hibbi som alltid har boots på vid brodd, om det nu blir någon broddning denna ”vinter”? … 😉
rosa-boots

Ja, just nu kan jag inte komma på något mer att berätta om, som vanligt är humöret på topp på fredagar och ikväll blir det lite fredagsmys med Madde, vi har laddat för pizza idag sedan ett tag så jag ska strax bege mig och hämta detta för att sedan glufsa för fullt ha ha 😀 Mums!