Äntligen ett Antares träns!

Stall Lövholmen

Har verkligen varit dålig på att uppdatera här i utrustnings-kategorin, det blir ju ett och annat inköp då och då men jag glömmer att lägga upp bilder och berätta här i bloggen om mina inköp! Men nu har jag i alla fall äntligen fått mitt efterlängtade Antares träns så det måste jag ju visa!

Den här modellen ”French flash”, med något bredare nosgrimma, som jag ville köpa finns aldrig i lager hos någon så till slut bestämde jag mig för att beställa ett, har letat på hur många utländska sidor som helst efter någon som säljer det men det är väldigt svårt att hitta Antares produkter över huvudtaget på nätet frånsett generalagenten i Sverige då…

Jag har alltid så länge jag kan minnas gillat träns med annan färg på fodret, tycker det ger lite mer liv i tränset så detta har varit en favorit under flera år men det har inte blivit av med köp eftersom det är dyrt… men i somras hittade jag förbygeln som matchar tränset under Falsterbo, fick bra rabatt vilket de också erbjöd om jag köpte ett träns så då beställde jag det och nu 3 månader senare har det anlänt! …

…Gäller att inte ha bråttom med franska saker! 😉

Det är såklart gummityglar till och förbygeln är i samma färg men en lite annorlunda modell som är cool. Tror jag redan lagt ut bilder på den, i vilket fall så hade jag inga nya bilder nu så det får duga med bara tränset 🙂

Är nu sugen på att komplettera träns ”samlingen” med ett CWD också, har funderat på det ett tag eftersom jag har förbyglarna och det har kommit en snygg ny modell på tränsen, men då måste jag nog sälja något träns först annars blir det för många 😉