Årets första tävling!

Stall Lövholmen

Idag var det dags för årets första tävling, det blev med Skrållan på Botkyrka RS. Nära o bra! Red först en 95 klass som väl gick ok men oj så taggad hon var, lite för mycket kan man säga så hon tittade och for omkring lite här o var och hamnade till slut mitt i sista hindret så det blev en rivning i denna klass 😉
1 m klassen däremot gick mycket bra, jämn runda där jag faktiskt hann med att fokuser och koncentrera mig på Hakings lärdomar de senaste träningarna – kändes mycket bra!

Träffade på en tjej som heter My vars moster är Skrållans uppfödare så hon blev förstås glatt överraskad att vi var där och tävlade och filmande i 1 m klassen! Jättekul eftersom jag inte hade någon filmsupport med mig på denna tävling. Här nedan är filmen:

Natalie var förstås med och fotade som vanligt och även Gullan kom och slöt upp med kameran i högsta hugg! Lite bilder kommer här: