Busy busy!

Stall Lövholmen

Ja, inte blir det mycket blogga numera 😉 Busy, busy med allt möjligt som vanligt men nu måste jag ju ta och uppdatera lite känner jag. Annars hinner jag väl glömma bort vad jag ens gjort sedan jag bloggade senast ha ha..

Phantasia har varit på Msv B4 dressyrtävling med Gullan vilket gick bra men ingen placering och därefter var det hopptävling för Phantasia och mig på Botkyrka nyligen med en 5:e plats i 1.05 klassen. Rundan kändes helt ok även om Ph fortfarande inte är i toppform för några mer avancerade klasser som får vänta till i vår istället då hon haft lite trubbel med sin mage under hösten.

Det har ju inte blivit så många tävlingar för Phantasia i år så hon tyckte det var kul att komma iväg märkte jag och själv tyckte jag också att det var väldigt härligt att tävla henne igen, så stadig och fin och försöker alltid göra sitt bästa! <3

phoxer

Vädret var inte det roligaste denna dag med snö och blåst och väldigt kyligt så det var lite motigt att komma iväg och traska omkring på tävlingen, när man väl rider är det ju inga problem, det är kul och man håller värmen men all dötid så att säga.

ph_gron_oxer

Hibbi hoppade 1.15 och det började väldigt bra i grundomgången men i omhoppningen blev det en hel del pet må jag säga, det brukar det inte bli men jag hade min plan som jag följde ändå så på så vis är jag nöjd och visst hade vi inte rivit tre hinder hade vi vunnit på tiden men nu var det ju inte felfritt 😉

Tycker dock ibland att man ska öva på att svänga ändå trots att det kan bli fel, rider man alltid korrekt och på säkerhet så blir det ju aldrig några vinster heller så att säga. Mest nöjd är jag åter igen med Hibbi som fortsätter att agera stabilt och otittigt liksom sist i Södertälje, stor tumme upp för det! Själv får jag öva lite på att stabilisera mina skänklar och ytterhand i svängarna så kanske Hibbi blir lite rappare i tassarna nästa gång.

Fina bilder blev det på båda hästarna av Bosse Bennergård! Kul att ha lite inomhusbilder också!

hoxer

Activia och Chindra vilar båda två just nu pga skador. Chindra är under helrenoverings-utredning som troligen går mot sitt slut och igångsättning igen medan Activia visade sig ha den senskada jag misstänkte så med henne vet jag inte prognosen ännu men förhoppningsvis inte alltför lång. De mår fint i alla fall i sina björnpälsar och bor i lösdriften och har det bra!

choaisnon

Jag måste erkänna att det är lite skönt ibland med sådan ridpaus som det blir med några färre hästar att rida – då får jag lite mer fritid så att säga så det inte bara blir jobb och hästar varje dag utan det går att unna sig en och annan timme bara sittandes i soffan – me like!

traktorn

Jag hade tänkt berätta lite om vad vi gjorde för jobb på gården i år men tiden har sprungit iväg och jag har fått prioritera annat. I och med nya traktorn blev det ju några nya underhålls moment i år också som vore kul att visa men det får kanske bli lite mer sådana inlägg framöver när jag kommer att ha igång min nya blogg som fortfarande byggs…det känns ju en aning inaktuellt nu också med alla sommar- och höstbilder och filmer nu när det snart är jul ha ha! 😀

Så istället berättar jag vad som händer just nu vilket är att det är full fart på musikproduktionsfronten och har varit så de senaste månaderna. Det verkar onekligen så att det varje år blir mycket musikfokus från hösten och till slutet av året och också i början av året. Planerar flitigt för att vara klar och ledig ifrån allt i jul.

Samtidigt har vi smugit igång med en mini-renovering i studion som varit planerad i ja sisådär 10 år dvs. sedan den byggdes…! Låter kanske konstigt men en del saker blev inte som vi tänkt oss då men när man är mitt i en byggnation eller precis klar så är det sista man vill göra att fortsätta ännu mer så att säga…

studion

Ordet renovering är egentligen fel, snarare om-styling är väl ett bra uttryck. Måla om, tapetsera, byta ut inredning och fräscha upp det lite är tanken! Såklart blir det skivbolagets färger som förstärks även invändigt, svart, grå, rosa!

Det är nu två år sedan vi renoverade det stora huset och lusten att ta i en pensel och roller kom, från att ha varit totalt icke befintlig, plötsligt åter så det känns väldigt bra att ha kommit igång med detta även om det har känts lite halvsegt att göra alla maskeringar from hell på alla omöjliga ställen, måla är ju helt ok, men all tejp som ska först dit och sen bort. Suck. Ett litet smakprov nedan.

En tråkig toalett

trakigtoa

En rosa toalett!!! Även om färgen ser lite för röd ut på fotot dock. Man blir glad av färg! 😀

rosatoa

Att om-stylingen i studion nu äntligen blir av beror också delvis lite på att skivbolaget fortsätter att utvecklas och nya behov på utrymmen och inredning uppstår vilket är roligt, men det är verkligen mycket att tänka på när det gäller ”företagsvård” och organisation och planering. Allt ifrån logo till att skaffa och slutföra jobb, jobba på med marknadsföring och ständigt ha aktuella och uppdaterade webbsidor och sociala sidor. Parallellt med övrigt jobbar därför både jag och Fredo på nya webbsidor till både stallverksamheten och skivbolagets verksamhet för att fräscha upp ”allt” samtidigt.

Över till vädret.
Snön kom ju tidigt i år, även om den verkar vara på väg bort för stunden. Egentligen har jag inget emot vintern om det får vara torrt och fin snö hela tiden. Att det är kallt gör inget. Men detta av och på, slask, snö, is, snö igen, slask igen och så is etc etc – det gillar jag INTE!
Hann få en jättefin snöig och solig dag med hästarna innan det nu börjat regna och smälta bort igen…

hsnon

Vädret kan man ju inte göra något åt så inte så mycket mer att säga om det, det är bara att se fram emot julen och sedan otåligt vänta på våren, våndas under sommaren för att det är för varmt, svära åt leran på hösten och sedan klaga på att det är slask och is och se fram emot julen igen and so it goes on.. år efter år. Så nog om vädret ha ha 😉

Jahapp, det var lite uppdatering i alla fall. Nu är det dags att ta tag i dagen!
Hörs!