Chindra gör lastbilsdebut!

Stall Lövholmen

Eftersom Chindra verkat så intresserad av lastbilen när jag åker iväg och kommer hem så fick hon för några veckor sedan gå in och bekanta sig med miljön i bilen, det dundrar ju lite när de går omkring där inne och hon har varit lite känslig tidigare men det gick bra! Idag blev det premiär i att faktiskt också åka i bilen!!

Dagen började med pay´n jump på Runsten med Natalie och Molly som för övrigt gick jättebra med två felfria ritter 🙂 så det var egentligen efter det som jag kom på att Chindra kanske skulle få ta en tur när vi kom hem vilket var i god tid på fm då tävlingen gick fort.

Molly var dock inte på humör och sparkade otåligt och ville ut så Skrållan som är lugn och snäll i bilen fick agera sällskap i stället, chindra gick glatt på nästan på en gång ”rutinerad” efter förra provlastningen 😉 och efter viss svårighet att vända om och stå åt rätt håll var hon fastsatt i grimskaftet och rampen uppe!

Väldigt nervöst att köra en ovan häst första gången, vad som helst kan ju faktiskt hända! Dessutom fick jag (såklart) inte igång övervakningskameran i bilen men det var inget att göra mer än att tuffa på ett varv runt gården i typ 10 km i timmen ha ha 😀

Det hela gick bra och hon var duktig att gå av bilen också även om det fanns lite mer tveksamhet i att gå av än att gå på. Nu får det bli lite fler övningsturer framöver och kanske lite längre än runt huset 😀