Chindra har tränat!

Stall Lövholmen

Chindra har haft sin träningsdebut den här veckan och det gick så bra!! Första träningen var alltså en dressyrträning för Pelle, nästa vecka ska hon också vara med i hans hoppgrupp! Spännande!

Helt plötsligt har hon liksom bara blivit så mycket finare, rör sig bättre och börjar lite smått hitta sin form i traven, galoppen är otroligt mycket bättre och det känns bara jättekul och spännande med allt omkring henne!

chindraträning

Tessan var också jättenöjd så vi ser fram emot nästa vecka!

Någon träning för Haking blev det inte däremot! Det var tydligen uppehåll denna vecka vilket jag missat så det fick bli till att hoppa själv istället på tisdagkvällen, Hibbi fick göra bom arbete med galoppombyten och galoppera bommar i största allmänhet. Det gick väldigt bra faktiskt, hon var inte alls så där spänd som hon varit ett tag. Börjar misstänka att det kan ha att göra med havren eller muslin hon äter, hon har ju varit så här konstigt spänd ett bra tag och nu när kraftfodret nästan är slut helt så har de fått lite pellets istället och det spända verkar ha avtagit? Konstigt, brukar sällan märka problem med havre även om jag vet att många andra tycker hästarna kan bli besvärliga.

Det vore ju toppen om det var så enkelt då! 😀

Phantasia hoppade jag med, en enkel kombination, tog något språng lite större mot slutet, det fungerar rätt bra med mitt ben nu, men det känns lite i landningen och jag får svårt att hålla överlivet uppe precis i nedhoppet och landningen. Det gör inte direkt ont men låret är fortfarande väldigt svagt.
Men ändå, jag är glad att det fungerar så bra som det gör. Ph tyckte nog att det var lite högre än vad vi brukar guppa över när vi gymnastiserar i vår vinterdvala innan tävlingarna kommit igång så hon blev förvånad första gångerna men hoppade sedan glatt ändå väluppfostrad som hon är. Duktig <3

Liten filmsnutt här:

Har haft några riktigt intensiva dagar i studion den här veckan, det går bra där nu, det mest flyter på väldigt bra, skönt att det kan vara så ibland också! 🙂
Imorgon händer det dessutom något spännande, förstås avslöjar jag inte vad ännu… 😉