De tar hand om mina hästar!

Stall Lövholmen

Tänkte jag skulle skriva lite och berätta hur det går med hästarna nu när jag är ”ute ur leken”.
Jag är verkligen lyckligt lottad som dels inte gjorde illa mig ännu värre men också att jag har sådan fantastisk uppslutning kring ruljansen här hemma.

Natalie sköter allt kring stallet nu när jag inte kan gå, hon släpper ut dem, mockar och tar in dem och fodrar, rubbet alltså! Varannan helg får hon dock ledigt och kan åka till sin mamma på Ingarö där Natalie också bor ibland. Gullan rycker då in och mockar och fixar, Gullan hjälper även till lite i veckorna när hon kan och Fredo hjälper till med fodringar på helgen och lite andra dagar när det behövs.

natalie

Nu när Chindra inte är helt återställd så krävs förstås extra insatser som blir väldigt jobbiga med regelbundna sprutor morgon o kväll och tillskott som ska blandas i maten, det är väldigt oturligt allting men förhoppningsvis finns det ett slut på eländet och förhoppningsvis redan om 14 dgr.
Just nu står Chindra i box med tillhörande sjukhage och om några veckor ska hon få återgå till vanlig hage. Sedan blir det förhoppningsvis dags att gå ut på bete tillsammans med de andra och alla arbetsbördor underlättas enormt. Speciellt nu för Natalie som måste ta så mycket själv.

GullanophtessanGullan och Tessan hjälper till med ridningen av hästarna. Gullan rider Hibbi och Phantasia regelbundet och Tessan rider Skrållan,  hästarna går ca 4-5 dgr per vecka vilket såklart är fantastiskt att de kan få hålla igång så bra under åtminstone 2 månader som vi börjat med att bestämma. Gullan åker bort i juli så då blir det nog inget annat val än att hästarna får vila tyvärr men vad ska man göra. Det är ju en hel drös att rida så det är inte så lätt för någon annan att bara ta över.

Tessan har ju också sin egen häst att ta hänsyn till och har nog planerat in en del tävlingar blandat med semester i sommar så lite ledigt måste ju mitt ”team” få! 🙂

Så stort tack i all fall till Natalie, Tessan och Gullan för att ni ställer upp så här!!! 😀
Jag är så tacksam och glad att det här blev så bra trots allt och att hästarna får sitt och slipper komma ur form igen med allt vad det innebär! Jag ska försöka tillfriskna så gott det går, en dag i taget… 🙂