Design stall

Stall Lövholmen

Hittade till min förtjusning att mitt nya stall blivit omnämnt i vet. Mariannes blogg där hon skrivit följande om i förra veckan när hon var här och vaccinerade Qido:

”Dagens första riktiga besök var i Botkyrka där jag inspekterade Dittes nya superfina ¨designstall¨ byggt för hennes avelsston och unghästar, toppenfint och smart!”

Kul! Tack Marianne, det var roligt att höra!! 🙂 Dock är ju stallet till de tävlande hästarna även om det blir två fölboxar, avelsston och fölisar ska bo den fina lösdriften såklart.
Vet även att det kommer bli en till omnämning om en annan sak som gäller min avel i kommande verk av Lindsjöö, väntar med spänning på detta, hemlis än så länge 😉

Qido var i alla fall jätteduktig vid vaccinationen, cool och snäll som vanligt. Vi pratade som vanligt lite avel och hingstar från sett att vi studerade min stallbyggnad och Marianne trodde Qido skulle bli en stor pojke och att han redan nu såg rejäl ut, känns roligt att andra tycker att han är fin och ser frisk och välmående ut! Chindra trodde hon skulle bli kanske över 1.70!! Oj, tänkte jag då. Nog för att det är trevligt med liiite storlek på hästarna men över 1.70 vete sjutton! 😉 Vi får väl se. Hon är i alla fall över 1.60 nu och nu blir hon ju två i år, 2012, så liten är hon i alla fall inte och hon ser även ut att bli rätt rejäl i kroppen. Chacco Blue är ju gigantisk säger de som sett honom IRL.

Qido busar gärna med Chindra men har lite svårt att nå upp och se vad som händer på andra sidan, han kanske växer ikapp till nästa år? 😉