En dag till!!

Stall Lövholmen

Efter flera timmars vånda idag i väntan på samtal från kliniken om huruvida Chindra skulle hämtas idag, vilket jag tog för givet, visade det sig att hon fått feber och inte alls får åka hem idag 🙁

Great! Flera dagar på klinik och privata utlägg för detta, kan det bli bättre? Just nu har jag väldigt svårt att fokusera på allt positivt som faktiskt också finns runt omkring även och oftast när något är negativt. Jag vet att denna operation inte är något märkvärdigt och inte heller konvalescensen i det långa loppet men just nu känns det bara så jobbigt och mina föl pengar fick istället gå till en helt oväntad operation – någon buffert för oväntade händelser som inte går på försäkringen har jag ju inga möjligheter att lägga undan pengar till heller, vare sig tidigare eller framöver.

Det är jobbigt nog med de höga utgifter som följt under en lång tid för både Skrållan och Phantasias problem, och före det Quramie och före det Aquileya och före det var det väl någon annan.

Det värsta är att det går inte att göra något åt någonting av detta, skador och olyckor inträffar oavsett förr eller senare.

Nu hoppas jag bara att hon får komma hem imorgon, det kan inte vara kul att vara där borta utan sina kompisar och sin egen ”säng” 🙂

Bild från i somras på världens coolaste två åring som älskar mys i hagen!

chindrasover