En heldag i studion!

Stall Lövholmen

Idag har jag ridhjälp och befinner mig istället i min studio på gården för att finslipa det sista på en låt jag skrivit till Lilla Melodifestivalen med studions taland Felicia Vårnäs och som på onsdag den 6 juni tävlar tillsammans med 7 andra bidrag på Gröna Lund!

Skönt att variera dagarna lite, denna vecka har det varit en väldigt ståhej och mycket att göra hela dagarna från morgon till kväll på gården, är trött i kroppen och tycker såklart det är väldans skönt att sitta på rumpan en hel dag istället 😉

Låten heter Mitt Liv och Felicia och jag har nu haft ett samarbete under hela 2 år vilket är kul att dels skriva musik till henne men också följa henne i hennes andra projekt och tävlingar och se utvecklingen hos henne som artist och sångerska, hon är nu 12 år så hon är en av de yngre som är med i tävlingen i år.

Nyligen vann hon också Julias Stjärnskott och tidigare i år även Idrestjärnan så det ska bli superkul nu att se hur det kommer gå i Lilla Mellon och förstås höra låten och helheten om det blev bra med allt man kämpat med nu ett tag.