Ett sista försök?

Stall Lövholmen

Imorgon åker jag hastigt och lustigt till Skåne med flyg för att se på en saluhäst. Efter min salu tour i förra veckan så tappade jag lite luften då jag dels inte tror mig ha hittat rätt bland någon av de hästarna men också för att hela grejen med att leta häst är ganska komplicerad kom jag på då.

Hästen jag nu ska till är egentligen den första hästen jag tänkte åka och se på, jag skulle väl i princip precis ringa och boka flygbiljetter när det visade sig att jag missförstått kring priset, hästen var dyrare än vad jag först uppfattat tack vare ett momspåslag som jag dumt nog inte tagit reda på innan. Så det blev platt fall då.

Nu har det gått en månad sedan dess och jag har lyckats skrapa ihop dessa momspengar och ska nu göra ett nytt försök, jag tror att hästen kan vara något för mig men vill inte ha några förhoppningar så jag försöker bara att nollställa tankarna och hoppas på att hjärtat och hjärnan ska vara överens om det är rätt eller fel när jag väl varit där! 🙂

Här är en liten bild teaser! 😉

Blir det nu inget med denna donna så har jag bestämt mig för att avvakta ett tag och se hur det kommer gå med Skrållan.

Operationen är inbokad till denna vecka men ännu kvarstår en del frågetecken både kring själva operationen och tiden efter och överhuvudtaget hennes framtid.

Det kommer bli spännande och väldigt nervöst imorn! Uppdaterar när jag varit där och fått en verklighetsbild, det visade sig ju i förra veckan att det inte var mycket som stämde överens mellan uppfattningen hemma och på plats så nu är jag väldigt spänd över hur det blir den här gången…?