Film från Hibbis vinst!

Stall Lövholmen

Nu har jag fått ordning på alla filmer, och här kommer nu Hibbis film från LC vinsten i Farsta!! Även Skrållan insats från samma klass och tävling finns på film!

hgullanvannSkrållan gick ju samma klass och om jag nu inte minns helt fel fick hon omkring 63 medan Hibbi var närmare 70, någon gillade Hibbi denna gång och tyckte Skrållan var sådär men det var hon väl kanske också.

Skrållan var ju minst sagt jobbig på denna tävling så luften hade väl gått ur lite när det var dags för start och i kombination med spändhet över situationen med Hibbi skrikandes utanför och sedan en smärre felridning på det så var väl procenten rätt generös ändå tyckte vi.

Hibbi fick ju en lysande start på sin dressyr karriär men det blir nog lite att bita i framöver, hon är långt ifrån klar och det var en snäll miljö att börja i vilket förstås var bra för Hibbi och hon är ju dessutom stencool i jämförelse med Skrållan även om hon sjunger högt hon med när Skrållan gastar utanför. Oavsett vilket var det ju fantastiskt med vinst, det är ju inte så ofta man får med sig de där blå-gula hem! 🙂