Flyttar ur sadelkammaren

Stall Lövholmen

Under veckan har jag lite smått satt igång med ihop plockning av min gamla sadelkammare för att flytta över innehållet till nya stallet som egentligen skulle varit klart nu men det är det inte, det återstår fortfarande en del och framförallt i sadelkammaren som inte har någon inredning ännu. Men nu fick det bli en flytt i förväg av hästarnas saker för i nästa vecka är det nämligen dags för nya hyresgäster att flytta in så jag måste maka på mig nu och göra iordning min gamla sadelkammare för uthyrning 🙂

I första lasset tyckte jag själv att jag fick med väldigt mycket, super smidigt med Avanten och jag tänkte att det var väldigt vad fort det här kommer gå!! 😀 Lätt som en plätt… MEN… så blev det ju inte riktigt… Det blev några lass till… redan vid andra lasset blev det mycket mer saker och vid det tredje lasset var Avanten ganska överfull! Eeh.. jag tycker inte att jag har så här mycket saker, eller?! 😉

…men som bilden nedan till vänster visar så har jag ju det, massor med saker!!! ha ha 😀 Pappa muttrade som vanligt och suckade över mängden och undrade om jag tänkte starta hästaffär? Nehej, det är saker till mina dockor ju <3 Nya sadelkammaren (en av boxarna) fungerade i alla fall utmärkt för sakerna att mellanlanda i så det blev ganska bra med plats för allt! Tror jag det i en fölbox… 😉

Prisrosetterna är förstås med till nya stallet även om jag i nuläget inte vet alls vart de ska vara eller få plats men de får i alla fall bo kvar i sina lådor som de varit i de senaste åren, väldigt smidigt, alla får ju ändå inte plats uppe 😉

Tränsen fick trängas på några sådana där smarta tävlingshängare och allt fick plats, nu gäller det bara att hitta något att ha sadlarna på, alla bockar är upptagna av saker som målas till stallet och sadelkammaren…

Nu är nästan hela min gamla sadelkammare tömd och hyllor mm som jag haft är borttaget för att istället få plats med fler garderober, Fredo hjälpte till med trucken och vips så fick vi ned några av pappas överblivna garderober från loftet!