Fredag

Stall Lövholmen

Normalt sett tycker jag fredagar är en av veckans bästa dagar, men idag fick jag inte till det jag skulle i studion så det känns segt 🙁 Dagens ridtur var i alla fall mycket trevlig, Phantasia som fått intensiv ”behandling” med back on track på benen flera dagar kändes bättre än någonsin i formen idag!

studionHar en hel del jag behöver jobba klart med i studion, och just nu är jag tydligen inne i en svacka kreativt, detta är ju baksidan med att jobba med sådana yrken. Kommer inte idéerna uteblir lusten och energin och allt bara snurrar runt i ett ekorrhjul och då är det stört omöjligt att få något gjort och det stressar ju på såklart när jag har deadlines att passa.

Förhoppningsvis kommer det nya idéer inom kort och innan dess får jag göra klart något gammalt som inte alls behöver göras klart nu eller som det ens finns tid för egentligen men måste bryta mönstret bara 🙂 Satt enormt intenstivt i studion och jobbade under två veckor när Fredo var borta och repade in Ugglas show i Göteborg i två veckor, det blev liksom 12-14 timmar per dag och då brukar luften gå ur sen..

Red faktiskt inte så länge idag även om allt kändes hur bra som helst, det var liksom inget att trimma på idag när hon var så positiv och framåt, ville inte förstöra det utan gjorde mer sjukgymnastik för mig själv (lättridning, lätt sits osv) och lät henne ”lufsa” på i låg form i galoppen i maklig fart även om hon själv för en gångs skull låg på lite 😉

phridhuset

Hade tänkt rida ut idag, till grustaget, men det var riktigt kallt och regnigt imorse så det blev en tur i ridhuset istället, är så oerhört tacksam att ha det även om uteritterna är det mest mysiga egentligen.
Får hoppas det är bra väder på måndag när jag rider nästa gång, imorgon ska Gullan trimma Ph lite inför nästa helgs tävling som blir den första för Ph i dressyr för i år. På söndag är det Katja som rider vilket passar bra då det blir lite aktiviteter av annat slag i helgen för mig.

Först bär det av till Runsten på pay´n jump med Hibbi imorn lördag, Tessan rider, ska bli jättekul att se vad hon tycker om att hoppa på ”tävling” igen, hon hoppade jättefint på träningen nu i onsdags och Tessan verkar ha hittat knapparna snabbt på henne. Den 13 oktober är nästa ”riktiga” hopptävling för alla tre hästarna, då lär det bli livat när vi ska åka… 😉

hibbi

På söndag denna helg ska Skrållan på dressyrtävling – debut!! Gullan startar henne i en LC, ska bli så spännande att se vad hon tycker om det?! Har INGA förväntningar alls så det är ett skönt utgångsläge.

Nästa vecka när Gullan ska trimma båda grållorna inför dressyrtävling den 6 oktober ska jag kanske börja rida Hibbi, har inte riktigt bestämt mig ännu men hade ju planerat att börja med henne i oktober om allt kändes bra fram till dess vilket det gör men det är ändå ett orosmoment med benet. Phantasia är ju mycket stadigare och mer stabil, hon är äldre och rutinerad. Även om Hibbi är jättesnäll och speciellt för att vara så grön/ung som hon är så är hon ju mycket rörligare, är lite oroad över hur det ska gå.

Ska fundera på saken och kanske prova lite försiktigt i ridhuset med någon som kan hålla henne i lina kanske, ha ha det är ju som att börja rida på nytt nu överhuvudtaget med åter igen då om jag ska börja med en ny häst. Tröttsamt men inget att göra åt.

Nu tar jag helg och ägnar mig åt hästar istället för musik i två dagar så kanske det ger en nystart på kreativiteten till på måndag! 🙂