Gott Nytt År!!!

Stall Lövholmen

Nu är det snart nytt år!!! Känns alltid lite spännande att fundera på vad det nya året kommer att ge?

För tillfället befinner jag mig på vift hos Fredos bror med familj i Norrköping och ska fira nyår här, Natalie bossar i stallet där hemma så länge och ser till att hästarna är utom fara för otäcka smällare 🙂

Har haft en skön sovmorgon idag och eftersom det inte finns så mycket att göra så här hemifrån så har jag passat på att göra ett (alldeles för komplicerat) ridschema ha ha för alla hästarna, återstår att se om jag klarar att hålla det men jag hoppa det!

Nu ska vi snart bege oss för att se en musikal idag som Fredos bror spelar i, det blir kul, och sedan blir det nyårsmiddag såklart! 😀

Med detta för ovanlighetens skull väldigt korta inlägg nöjer jag mig för idag och önskar alla ett

GOTT NYTT ÅR!!!!