Haking o Pelle

Stall Lövholmen

Igår och idag har jag njutit av rolig träning hemma, igår var det Haking och fullt upp för mina grållor och idag satt jag mest i solen, lyssnade på Pelle och kollade på duktiga dressyrekipage.

Tessan hade fullt upp igår med både Skrållan i första gruppen och Phantasia i andra gruppen.

Hakinggrupp

Det gick jättebra med båda hästarna, Skrållan bjöd på några fina språng! Jag och Fredo passade på att äta middag med träningen som utsikt, Fredo hade fixat god kycklingsallad! 🙂

kycklingsallad

Phantasia verkade väldigt glad över att få vara med på träning, öronen spetsade framåt och pigg! Hon kommer mer och mer i form nu vilket är väldigt kul! Känns som om hennes vänster framknä inte spökar så mycket längre, väldigt skönt!

kvällssol

Det blev rätt mörkt innan träningen var klar så nästa gång är det dax att gå inomhus, lite synd på en så fin höst som det är nu med kyligt och klart i luften och fin kvällssol men belysningen på utebanan är inte anpassad för att ha träning kvällstid utomhus, då får man vara i det fina ridhuset istället 😉

Idag var det ingen av mina hästar som skulle gå för Pelle, Tessan rider ju Skrållan för Pelle också men det är på ojämna onsdagar så Skrållan fick en liten tur ute idag istället.

nataliepd

Sörplade lite te som vanligt och såg på när de första ryttarna red, Natalie och Molly verkade nöjda och Pelle såg ut att ha det bra i solen! 🙂

Längtar så tills jag kan vara med också! Men det är ett tag kvar…

Jag har i alla fall gjort lite av Haking övningarna själv idag 🙂 även om det bara blev här och där som jag lyckades, Chindra var publik och följde med intresse vår framfart på banan!

ridningph

Traven/lättridningen går bättre men det är segt, benet är svagt..
Jag hoppade grinden på bilden och det kändes helt ok med benet även om det just idag var något svagare än andra dagar, det går upp och ned… Vågar inte hoppa högre just nu, har liksom ingen känsla för hur det egentligen är som man tar emot sig efter ett hinder, hur mycket belastning är det egentligen för knäet??? Har glömt och det är omöjligt att ”veta” nu med ett icke fungerande ben så en höjd i taget. Har i alla fall höjt mina stigläder till nr.6 och nr.7 är ju mina normala läder, dock är det svårt på nr.6 så nr.5 är nog mer ”lämpligt” just nu och ett tag till.

logoResten av kvällen ägnas idag åt stallets nya logo!
En lite smygtitt till vänster under pågående arbete… 😉

Fredo som jobbar med web och design kan hjälpa till som tur är! Det är mycket detaljer och tar tid så jag är så tacksam att få den hjälpen, designen har jag gjort själv men inför brodyr och tryck så måste ju form och linjer bli exakta och förfinas, det fixar Fredo! <3

Det har ju varit på gång länge med en ny logo, sådant man inte tar sig tid med, ganska jobbigt är det faktiskt. Det ska tänkas en massa och alla detaljer som ska stämma och symbol/text osv ska göra sig bra på kläder, hästsaker, tryck osv osv och dessutom tycker jag logon ska ha någon finurlighet i sig, betyda något helst eller ha någon symbolik med det den står för. Ja, rätt rörigt med andra ord och mycket jobb bakom.
Men jag tror den blir bra! Jag känner mig nöjd. Hoppas kunna visa den i sin helhet inom den närmsta tiden och har ju förstås planer på alla möjliga attiraljer sedan som ska få brodyr och tryck 😀