Händelserik dag

Stall Lövholmen

Idag har det varit en händelserik dag – händelserik för en som nyligen brutit benet förstås! Frånsett mina morgon aktiviteter imorse med lite pyssel så kom jag ju ut en sväng som vanligt mitt på dagen, det har blivit ungefär 1,5 timme per gång och jag var väldigt trött, i armar och benet, när jag kom in.

Har ungefär samma tur när jag är ute men idag var jag iväg ”hela” vägen bort till ridhuset, där var det inte lätt att köra rullstol, den är inte terräng gående mitt nya vrål åk! 😉 Hoppade förstås omkring på kryckorna och stannade för att köra lite av mina övningar här och där men fick vila i stolen emellanåt och jobba med armarna istället.
Träffade på Gullan som varit ute med Phantasia på tur, hälsade lite på dem och kollade in i ridhuset där Fredo sladdade för fullt. Värsta teamet som hjälper till för fullt nu när jag är som jag är. Natalie borde såklart också varit med på bilden men hon var inte hemma just då 🙂 Hon är också lika viktig i teamet!!

teamet

Kollade världcupsfinalen på TV sedan när jag kom in, det har varit väldigt kul att kolla allt från GHS, det mesta har ju gått på Svtplay dock så vi har kopplat datorn till TV:n men idag gick det ju på TV direkt så det var smidigt. Känns nästan lite tomt nu när det är slut 🙁 Att kolla TV är ju alltid trevligt och avslappnande men när man vet att det ska kollas på denna apparat i flera månader nu så känns det lite smått rastlöst vid tanken på att jag kommer kunna varende serie utantill, vilka tider de går och vad de handlar om. Hoppas jag kommer känna mig piggare och piggare och vill vara ute ännu mer än nu.

hibbiJag vill gärna stanna längre ute men det går liksom inte, rätt som det är så är det slut, då orkar jag knappt hoppa fram till ytterdörren på kryckorna och eftersom trappan sedan väntar så måste jag spara de sista krafterna för att komma upp där.

Tänk att man kan tappa så mycket och så snabbt, blir super andfådd för minsta lilla verkligen! Var även framme vid stallet idag och gluttade in när Gullan var i full gång med fodring. Hibbi hälsade som vanligt på mig och nosade på mitt ben, hon stortrvis verkligen i lösdriften och verkar ha blivit mer social av det än att stå i stallet.

Känner mig matt när jag är vid stallet, jag vet ju hur mycket det är som ska göras varje dag och även om jag är hyfsat pigg så känns det långt kvar tills det är jag som fixar där igen, det känns inte ångestladdat eller så utan mer att jag känner mig matt inombords. Den kondition jag trots allt haft för detta rutin jobb varje dag dels stallarbetet men framförallt ridningen och sättet att vara igång hela dagarna kommer att vara helt bortblåst när jag är igång igen, det blir till att börja om från början verkligen. Funderar lite på när jag kommer vara igång igen, känns väldigt svårt att veta. Det känns som om jag gör framsteg varje dag på något vis i alla fall men vägen tillbaka – den känns ändå lång.

Gullanhö

 

ibileniaffärenNu då till dagens nyhet! Jag har även aktiverat mig på eftermiddagen idag, nämligen varit på Ica! 🙂 Fredo skulle handla imorn var det tänkt men så bestämde vi oss för att åka en tur idag så kunde jag följa med. Jag har ju hittills inte gjort något alls på eftermiddagen mer än vilat så det blev ju nytt att se vad benet tyckte om ytterligare aktiviteter. Det gick bra men det molde på lite mer eftersom tabletterna går ur lite mer under eftermiddagen antar jag. Handlingen gick i alla fall bra och fort och vi var ganska snart hemma igen. Skönt. jag är inte helt redo för mer aktiviteter ännu kände jag även om det var skönt att komma ut i luften igen. Som vanligt satt jag kungligt i bilen så resandet i sig känns helt ok. Trappan upp när jag kom hem var jobbig och nu är jag helt slut, benet är varmt och jag orkar inget mer idag.

Imorn är det dags att ta hand om några måste med räkningar, ringa sjukhuset och kolla hur det går med Chindra och hämtning. Men det är imorn det, nu blir det relax resten av kvällen!