Härligt med färg!!

Stall Lövholmen

Jag blir verkligen sugen på att köpa allt jag ser i häst-pryls-väg för tillfället, det är så fina färger i år, starka och färgglada! Normalt sett brukar jag ju hålla mig till brunt och marint, rätt tråkigt men klassiskt. Nu har detta dock fullständigt bytts ut de senaste åren mot någon slags karamell blandning av alla möjliga färger!

Skrållan i nytt super rosa schabrak från Hv Polo! Dessvärre var passformen sådär. Van vid Equiline schabrak som jag är så är det svårt att hitta liknande kvalitet hos andra märken…

rosa

Hibbi i klargrönt schabrak från Eskadron som verkar ha en helt ok kvalitet. Det var också bättre i passform än Hv Polo schabraket.

grön

Håller på att sälja grejor för fullt nu för att köpa in lite nytt kul och det är väldigt god respons på annonserna just nu så det är uppenbarligen fler som är köpsugna och då på begagnat, tur för mig 😀 Har dreglat lite över detta svart/rosa schabrak med bling. Ett sådant måste det beställas sen! 😉 Bild från Tophorse.

rosa-scarpati

Saknar än så länge något schabrak med snygg turkos färg, sedan känner jag mig nöjd med årets färger ha ha, det är ju så roligt med hästsaker!!!