Hästar till salu!

Stall Lövholmen

Idag är Skrållan på annons för första gången, känns rätt ok. Efter ett antal försök med försäljning till hennes gamla ägare blev det nu bestämt att hon istället får säljas till någon annan, något vi båda tyckte va synd men det gick inte att lösa det på annat vis. Så nu är annonsen ute och det ska bli spännande att se vilka svar som dyker upp!

Skärmavbild 2013-05-24 kl. 08.57.47Får jag inga bra erbjudanden blir hon kvar ett tag till antar jag. Det måste kännas bra att sälja även om en del av mig vill bli av med problemet som man så tråkigt ska uttrycka det. För många hästar och brutet ben, då måste man tyvärr ta tag i en del tråkiga saker som man annars inte haft en tanke på! Men så är det nu och hittar jag rätt hem till Skrållan så kommer jag bli nöjd och kunna släppa det hela.

Det har ju gått bra tidigare gånger jag sålt hästar, dock har jag ju aldrig sålt någon häst som varit ”frisk” och tävlingsigång så detta blir väl den första gången.

Varför jag då ska försöka sälja henne är av flera anledningar, dels känner jag självklart en viss osäkerhet kring att rida henne igen pga mitt ben som jag ännu inte vet om det blir helt återställt, för att rida Skrållan måste jag själv vara tillbaka i toppform för att hinna med hennes reaktioner och ev bocksprång eller vad det nu kan vara. Det är en kombination av en rädsla för att skada mig igen och en osäkerhet om benet blir så pass bra att jag kan rida hästar med mer nerv överhuvudtaget där man måste vara mycket mer ”med” hela tiden. Med en häst som Phantasia kan man filosofera lite under ridturen 🙂 det går inte med Skrållan 😉

Skärmavbild 2013-05-24 kl. 09.30.35Quramie är fortfarande på annons, det hör av sig någon då och då men ingen som varit direkt seriöst intresserad än så länge, har dock en möjlighet på gång nu som jag inte vet ännu hur det utmynnar sig så jag berättar mer om det ifall det går i lås. Hoppas det!

Planen just nu är då att behålla 3 hästar: Phantasia, Hibbi och Chindra. Om det sedan bara blir dem kvar eller fler (eller färre?) återstår att se, inget går ju som man tänkt sig uppenbarligen 😉

I övrigt rullar allting på kring hästarna och Gullan och Tessan rider för fullt. Skrållan blir bara finare och bättre för varje dag så hennes prognos efter operationen ser ljus ut och det har ju även Chris bekräftat mer än en gång när han varit här och besökt oss ett antal gånger efter operationen så det känns bra! Phantasia går även hon bättre och bättre, knäet verkar må bra av upptempo träning och nu är jag i full gång för att planera vem som ska rida henne i juli när Gullan är bortrest. Hibbi är det inga problem med skönt nog så hon ska få en vila i juli är det tänkt så i första hand är det Ph som ska ridas då och helst också Skrållan men det är svårt att få ihop det i semester tider med möjliga extra ryttare så jag får se om även hon får ta vila i juli, om hon inte är såld då redan förstås 🙂