Hästarna har tränat!

Stall Lövholmen

Denna vecka var det dags för träningsstart! Pelle har varit här och haft dressyr och hoppning i onsdags, det var kul att titta, speciellt eftersom Skrållan och Phantasia var med såklart 🙂

Tessan rider nu Skrållan på sin dressyrtid tills dess att Chanel är igång och eftersom Molly inte är igång red Natalie Phantasia på hopplektionen. Tessan kommer också att träna Skrållan för Haking och första Haking träningen är nu på tisdag. Ska bli kul att se!

Skrållan verkar vara i rätt bra form, hon var inte supertrött efter träningen medan Phantasia var märkbart ansträngd dagen efter. Hon är ju lite segare att få i kondition och styrka så hon har väl helt klart inte heller kunnat komma i någon vidare form när jag rider även om jag galopperar på tycker jag 🙂

phnatalie

Tessan provred också Hibbi häromdagen då det är tänkt att Tessan ska tävla hästarna lite åt mig under hösten tills dess att jag är igång! Det är verkligen kul att hästarna får göra så mycket ändå även fast jag inte kan rida fullt ut själv, ser fram emot att åka iväg på tävling med dem även om jag inte tävlar själv, jag kan ju vara groom och välja all utrustning och vem som ska ha vilket bling osv – prefekt uppgift för mig ha ha 😀

Fick förresten en väldigt fin bild på Hibbi i hagen häromdagen:

hibbiext