Heja internet!

Stall Lövholmen

Alltså vad skulle man göra utan internet?! Mina dagar skulle verkligen bli kortare, förmodligen mer motion och högre bensinräkning för att jag skulle behöva åka och leta efter allt, men det är ju oslagbart detta med ex beställningar av alla de slag. Just nu behövs en del administrativt material till stallverksamheten.

Har idag beställt nya whiteboardtavlor till boxarna i lilla stallet som inte har några alls och lite andra tavlor som kommer till användning nu när det ska bli en ny informationsplats i stora stallet eller snarare lilla stallet. Jag som gillar att organisera ser naturligtvis fram emot att få ännu bättre ordning och struktur på papprena som sätts upp i stallet om stallpass, träningar, tel lista etc etc som alla behöver ha tillgång till.

Jag är ju också tidsoptimist och har effektivitets mani så helst ska det ske fler saker samtidigt, då är jag nöjd och känner att det blir nytta gjord. En sak i taget är inte min grej även om det oftast slutar med att det är så det måste bli eftersom jag inte kan klona mig själv (vore bra!) eller har en assistent (vore ännu bättre!).

Frånsett dagens kontorsmaterial beställning gör jag mer eller mindre all beställning och alla inköp så här numera, har till och med börjat köpa kläder direkt hem, varför åka och trängas i affären när man ändå vet vilka märken man vill ha och kan köpa direkt i någon bra nätshop?? Visserligen är det ju alltid roligast att se på ex hästutrustning i en butik, klämma o känna på kvalitet och ha beslutsvånda över färger osv, men eftersom jag varit en häst-utrustnings-nörd-som-aldrig-får-nog så länge jag kan minnas har jag sett så mycket saker och märken att jag ”vet” hur det ser ut och då är det bara är beställa i någon nätshop numera.

Sparar tid och vips så är sakerna utanför dörren och innan de är levererade har jag hunnit glömma bort att de är beställda hi hi, jag är ju en guldfisk. 😀

Vilket onödigt inlägg det här blev 😉 men man måste ju skriva om annat än hästar ibland också även om det smög sig inte lite häst i form av utrustning även i detta inlägg…