Hello!

Stall Lövholmen

Heeeej! I´m alive!

Här är det studio, musik och skivbolag som gäller 24/7 sedan snart 4 månader heltid nu. Har precis avslutat en vecka fylld med avtalsjuridik inom musikbranschen och det var nog det mastigaste jag gjort på länge!
Riktigt klurigt och svårt med begreppen så hjärnan är helt tom nu lagom till helgen 😀 ha ha…

logostudionDessutom matat på med produktion av uppdaterade webbsidor igen, denna gång för studion… kommer snart!

Bävar inför att denna stallsida behöver en uppfräschning så småningom, den är ju mycket mer omfattande med alla undersidor, avdelningar, bilder och upplägg än de senaste sidorna vi producerat jag och Fredo.

Inom kort är det dags för nästa release med skivbolaget, ny artist och ny singel! Fler förfrågningar på jobb ramlar in och det är förstås kul och det blir mycket att göra framöver!

Men jag trycker på rewind lite först nu eftersom jag inte bloggat på vääldigt länge nu:

Julen ”passerade” mest i år, mysigt med pyntat hus igen, men det blev inte så mycket ledigt så ja, den passerade mest. Hästarna påbörjade sin (min) planerade vila i december vilket var skönt men planen att vara ledig försvann då jobben hopade sig och julen tillbringades mest i studion.

julen15

Så blev det nyår och apropå nyår då och nyårslöften, förra året bestämde jag mig för att göra 2015 till ett ”sju-torsdagar-i-en-vecka-år”.. aha, och vad är nu det då? Jo, eftersom sju torsdagar i en vecka aldrig inträffar så betyder det att sådant man hela tiden skjuter på kan man då säga högt eller inbilla sig själv att det gör jag ”när det blir sju torsdagar i en vecka”… ett litet internt utryck i vår familj där alla medlemmar har många järn i elden.

Mitt ”löfte” 2015 blev i alla fall detta, och som jag jobbade. Det blev sju torsdagar i veckan alla dagar i veckan hela året. Jag fick förstås massor gjort då förra året, men det blev ju jobbigt också.
Nåja, jag tycker ändå att det känns bra så här efteråt att ha ”bockat av” en hel del på torsdagslistan.

Bland annat blev stallets logo klar som legat i ”träda” sedan 2013..

Svartallrguld

En galoppbana påbörjades… (den får kanske avslutas när det blir 7 fredagar i en vecka då eller?!)

galoppbana

Massa underhåll på gården som vanligt, grusa hagar, stängsling, grusa hagar, stängsling, stängsling igen, rensa diken, rensa hängrännor, laga alla saker som gått sönder under vintern, rengöra allt som blivit smutsigt under vintern etc etc. Dagarna går åt.

fredohoppar1lastadavant

Tvättade mitt stall (inte gjort sedan det byggdes)

mittstalltvättas

Startade skivbolag framåt hösten som förstås fick ny webbsida som vi (jag och Fredo) hetsproducerade bland allt annat skivbolagspyssel med att släppa låt samtidigt…

YMS_head_fb2

Släppte första singeln efter 6 år med Felicia i studion som vi producerade webbsida till också.
www.feliciav.se

900x900_fighters

Tävlade emellanåt.. puh! Här med Phantasia på Runsten i 1.20 klass under sommaren.

Phrödvitoxer

Mm det kanske låter fjuttigt med listan är ju miltals längre men det känns ju lite larvigt att hålla på att stapla upp alla saker här, ville väl mest poängtera att jag för en gångs skull faktiskt höll mitt nyårslöfte vilket jag för övrigt tycker är en rätt onödig grej – att lova sig själv saker som man många gånger inte kan hålla och så får man ännu mer press och stress. Men nu gjorde jag det även om det kanske inte alltid är det allra bästa att ”göra allt på samma gång”….

För att inte ta ut mig helt bestämde jag mig för att vara tävlingsledig med hästarna under hösten, inte helt lätt att bestämma sig för att avstå något ”man alltid gjort” och som man ”borde” göra då jämnt eller?! Det var skönt med en tävlingsfri höst och hästarna gick på 3/4 fart kan man väl kalla det, en träning hit eller dit och EN tävling med Activia.

Nyårslöfte för i år är väl att jobba mindre – alltså motsatsen till förra året. Får se hur det ska gå 😉

Hästarnas vila och min vila från i alla fall att inte vara tvungen att rida dem och mocka varje dag (har nämligen unnat mig en hel del mockhjälp också!) utöver allt annat jobb har gjort en del nytta och jag skulle vilja påstå att jag kan tänka mig att switcha studion mot hästarna snart.
De verkar också ha tyckt det varit skönt att vara lediga 🙂

phoh

Ja det var väl en lite update då 🙂