Hibbi bättre!

Stall Lövholmen

Äntligen vände det och Hibbis sår har börjat läka på egen hand!

Det har ju varit envist det här såret och krånglat i omgångar nu men när jag kom hem från Järvsö hade helt plötsligt börjat läka av sig själv och ser nu jättefint ut!

såret

Var ute och skulle mysa lite med hästarna i hagen idag men de sov tungt och stående allihop och såg märkbart besvärade ut av min närvaro 😉

Först undrade de nog om jag hade godis…

hagen1

Men återgick sedan till att sova vidare…

hagen2

Till och med Phantasia som är världens snällaste gav en sur min när jag kom för nära med kameran och Skrållan var inte heller helt glad åt det.

skr

 

hibphchKlappade Hibbi och Molly lite, de som var mest pigga av dem, Chindra var som vanigt lite vimsig och gäspade mest hela tiden…

Jag hinner ju knappt gå ett steg om de skulle få för sig att mota iväg mig så jag får vara lite försiktig att gå in i hagen men passade ändå på när det var sovstund och de största aktiviteterna bestod av att klia sig lite ibland eller ändra sovställning.

ph

Väldigt trivsamt att umgås med hästarna i hagen, har saknat det mycket den här sommaren när jag knappt kan göra det ens med hästarna för att inte tala om ridning och träning och tävling och allt det där 🙁 Men.. snart är det ju dags att börja prova på ridningen igen!!! 🙂 Berättar mer snart!

hagen3