Inredning sadelkammare

Stall Lövholmen

Har en supernice ledig helg vilket innebär en hel del surfande efter idéer till nya stallet! Så jag fortsätter väl idag med ett till inlägg om inredningsidéer denna gång gällande sadelkammare för att komplettera gårdagens box idéer 🙂

Hade tänkt jag skulle köpa skåp och annat från Ikea men under byggets gång har måtten ändrats en del och eftersom jag tycker om när saker passar perfekt har jag upptäckt att det inte fungerar optimalt med de skåpen längre, ska rita lite på designen och ge till Rickard, min bror, som är duktig på sådan här inredning och så får vi se om han kan åta sig jobbet istället för Ikea, vore ju förstås roligast med en personlig och egen design på inredningen!

Här kommer lite inspirationsbilder!

Smart sadelbock! Har stirrat på denna sadelbock och denna inredning i år! Kommer från SeBo och bilderna är lånade av R. De Rover som säljer dessa i sverige. I like!

Tänkte kombinera trä med med lite mässingsdetaljer i form av krokar likt den för sadelgjordar samt lite krokar med hästhuvuden på samt mässingshängare för träns.

Gillar verkligen det här träiga och stilrena, får se vad det går att åstadkomma i min nya sadelkammare både med utrymme och utseende och framförallt plånbok, har en tendens att spricka på den punkten jämt… 😉