Jag vann en prenumeration!

Stall Lövholmen

Jag vann en kvartalsprenumeration på tidningen Ridsport i fredags! Hade skickat in en bild på Chindra och mig i hagen, hon har ju alltid varit lite udda med sina sov tendenser och gillar när man ligger bredvid?! Lustig häst men väldigt mysigt förstås!

Vinstbild

Så här såg det ut på tidningen ridsports hemsida i fredags!

Vinst-ridsport

Det blev dock en lite missuppfattning där i texten när de ringde upp för en kort intervju 😀 det skulle snarare vara att när hon ligger i hagen kan man alltid gå och sätta sig intill henne eller till och med lägga sig bredvid henne.

Ända sedan föl har hon varit en riktig ”chillare” och tog det gärna lugnt vart hon än var i boxen eller hagen och hon kunde ligga ned väldigt länge och mysa!

chindranyfödd

Alla föl är ju långt ifrån bekväma med att man är där och klappar på dem när de ligger ned men inte Chindra inte 😉 hon tyckte bara det var supermysigt! Jag med förstås 🙂

chindrafölligger

Hon tycker om när man grejar med benen också när hon ligger ned, man kan lyfta och lägga ned dem och man kan resa henne upp och lägga ned henne igen! Hon är väldigt följsam och avslappnad, hon är fortfarande likadan nu flera år senare – hon snarkar bara lite högre! 😀

chindra1chindra2chindra3

Så här har hon varit sedan hon var föl och kanske tycker hon att det är helt naturligt att man sitter eller ligger bredvid henne när hon ska sova??

sked

Ja, det var i alla fall väldigt kul att vinna en prenumeration eftersom jag funderat ett tag nu på om jag skulle beställa tidningen Ridsport igen, det är kul att hänga med lite i vad som händer men efter att ha haft den på prenumeration i många år tidigare så blev till slut så att jag inte hann läsa den förrän nya numret kom hela tiden så då slutade jag, men nu är jag sugen på att ta upp prenumerationen igen så detta passar ju perfekt!