Juldag i studion!

Stall Lövholmen

På sätt och vis så tycker jag om juldagen mer än julafton, såklart är julafton supermysig men det är så mycket som ska fixas med mat och hästarna och till slut är man bara jättemätt och trött! På juldagen däremot kan man njuta av lugnet att allt är klart för den här gången och äta rester och bara ta det lugnt med allt.

På senaste tiden har jag fått tillbaka energin helt plötsligt, jag som klagat så nästan hela december på att jag är så trött och seg känner mig nu mycket piggare och mer energisk, förkylningen är inte direkt aktiv längre men helt 100 är det faktiskt inte ännu, just nu känns det som denna förkylning kommer ligga som en dimma hela vintern? Märker detta särskilt om jag ska sjunga in något i studion att rösten inte fungerar riktigt ännu.

Juldagen spenderade jag nämligen där – i studion! Så himla mysigt att sitta och jobba lite där, håller på och avslutar ett numera utdraget projekt och passar på att jobba när det finns tid även nu under julen då det är roligt med omväxling från stallet och allt utomhusjobb.

Mer snö kom det förstås under natten till juldagen så det blev en hel del plogning även idag och både Pelle och Fredo var ute flera timmar på kvällen och fixade med både traktorn och grävmaskinen så nu är det väldigt ”välstädat” från snö på vägarna på hela gården! Själv myste jag bara i studion hela kvällen, lyx! 🙂