Julstök!

Stall Lövholmen

Äntligen blev det en dag för att julstöka lite, det blir ju många utrymmen att pynta, hemma och i stallet och kanske i studion? Mat och godis ska köpas i mängder och så ska det städas överallt, inte lika kul dock 😀

Vi påbörjade dagen med handling av julmat, att handla brukar oftast bli det jobbigaste momentet om man ska vara ute och gå i affärer en hel dag, lagom till det är dags för handlingen är man helt slut! I alla fall jag.

Det var väldigt skönt att ha det gjort direkt på morgonen! Vi delar på julmaten i år vi som ska fira jul ihop dvs jag och Fredo, mamma och pappa och sedan också min bror Rickard, men vi plockade ihop en hel del på Ica så vi klarar oss från att åka dit på ett tag nu!!

 

Resten av handlingen åkte vi till Skärholmens centrum för att göra, det skulle köpas några få julklappar, vi har ju slutat att ge varandra en massa och dyra julklappar, lika bra det för det är så svårt att hitta något…

Istället köper jag och Fredo något åt oss själva som vi båda har användning för, i år blev det en Apple TV!

Men det var ju några andra som skulle få något, Fredos mamma och mina föräldrar och så behövde vi några saker till nyårsafton som ska spenderas hos Fredos bror med familj i Norrköping.

Hem till oss köpte vi nya ljus, det behövs verkligen för nu på vintern går ljusen varma varje kväll och kring jul vill man ju ha lite extra! 🙂

Väl hemma så väntade städning av stallet och sadelkammaren, städa hemma ska vi göra på söndag dagen före julafton.

Jag har haft några göromål som legat och väntat på rätt tillfälle 😉 som aldrig dyker upp för sådana där saker, men idag var rätt dag!

Pyntade också i fönstren i sadelkammaren, blev fint och väldigt ”juligt” i stallet!

 

Hel sadelkammaren blev också ren och välstädad, det är så skönt att vara där inne och pyssla när det är städat och fint. Nu är det dags att se någon film och softa i soffan efter dagens alla julstök punkter är klara!