Nu är det klippt!

Stall Lövholmen

Tog mig äntligen i kragen och fick i alla fall två hästar klippta idag. Yes! Det ska bli så skönt att slippa dessa jättesvettiga hästar efter både träning och tävling!

Hibbi var först ut och sedan tog jag Phantasia.

hibbiklipps

Skrållan återstår men där har jag inte bestämt hur jag ska göra om jag ska klippa hela henne eller bara halvklippa av något slag. Brukar inte göra det men man kan ju alltid prova och se om det kan var något.

Ikväll är det hoppning för Pelle, jag ska rida Hibbi, känns lite nervöst faktiskt. Har inte tagit ens ett språng med henne efter mitt riduppehåll, bara ridit henne 3-4 ggr och nu ska jag direkt in på träningen. Men jag gör det av en anledning, att jag inte ska tänka så mycket utan mer göra bara, känns bättre så i detta fall än att hålla på och skutta runt själv eftersom jag också behöver lite hjälp med min ridning på henne nu.

Phantasia är väldigt förlåtande inför min ”handikapp” ridning som jag utför nu, dvs lite hej och hå med skänkelns läge och trycket i sitsen som blir en aning mycket ibland och så överlivet och balansen som inte riktigt är som det ska – allt tack vare att ena benet känns som någon slags stel spagetti 🙁
Hibbi däremot tycker inte alls om när det inte känns som det brukar och jag spänner mig då lätt på henne för att inte åka av helt enkelt vilket jag förstås tror att jag ska numera… 😉

Så detta och framförallt ”känslan” hoppas jag få hjälp med ikväll!