Kolla in Hästbloppis.se!!

Stall Lövholmen

Alltså varje gång jag rensar hästgrejor undrar jag 1. Vem har köpt allt det här och 2. När ska jag hinna använda det och 3. Varför så många?
Jo, det fanns en tid när jag gillade att hamstra för man visste inte när man skulle ha råd nästa gång.
Ok… inte ett helt smart resonemang. Men det började nog när jag sålde några hästar för x antal år sedan och fick in pengar och tänkte att NU, nu ska jag köpa sånt där fint krafs till mina hästar, finare träns och täcken osv och så började jag liksom hamstra för man ”vet ju aldrig” när det blir sämre tider eller?…. Det har visst en tendens till att fortsätta. Så i höstas satte jag igång med världens största rensning – allt ska bort – förutom det jag ska ha kvar då ha ha 😀 …Öh.. ok, ja men ni fattar!

Det roligaste av allt är – detta är inte alls jag. Jag gillar att ha LITE saker och bara det jag behöver. Självklart några fina tävlingsoutfits o så, kvalitet på sakerna också förstås. Men det behöver inte vara 2 av varje så att säga. Självklart går det åt lite saker om man har 4 hästar MEN det är FÖRVÅNANSVÄRT vad LITE det är som behövs ändå till 4 hästar. Täcken måste de ju ha varsitt men jättemycket saker behövs inte i flertal trots flertal i hästantal.

I år t ex satsade jag på 4 superbra regntäcken till hästarna från Horseware och provade för första gången deras liner system som fungerar toppen! Alltså får de ha dessa täcken mer eller mindre året om och så skiftar man bara foder. Himla bra och jag är typ senast i världen med att fatta att liners ligger bra under täcket även om man först rynkar på nästan och tror att ”nä, det kommer de aldrig att göra!”

Hibbi_rambo

Inte för att det behöver påpekas men jag säger bara ALDRIG mer något annat täcke än Horseware. Inget går att jämföra i passform och tekniska detaljer. Helt enkelt ett RIKTIGT hästtäcke. Men för att köpa dem får man sälja saker först, de är inte gratis. Med värt det i längden. Så vips – från 8 utetäcken till 4. Check!

Jag insåg nog detta med alla prylar desto mer när jag flyttade ur min sadelkammare pga stölderna i alla stall, när jag skulle samla ihop allt så undrade jag varför jag hade alla dessa saker ”gömda” i garderober så att jag inte ens kom ihåg att jag hade dem och så började rensningen som känns som en evighet fortfarande och aldrig verkar ta slut. Det händer ibland när jag väl är igång att jag säljer iväg lite för mycket också ha ha 😉

Det är inte helt lätt att hålla reda på sina annonser när det blir många och så vips har de utgått och då kommer jag inte ihåg vad jag sålt och inte eller vad jag hade satt för pris osv så då beslöt jag mig för att göra den något överambitiösa idén med en webbsida för det hela – HÄSTBLOPPIS! www.hastbloppis.se

bloppisbild

Tanken med sidan var egentligen enbart att underlätta annonseringen och kunna hämta information från en sida online dit också intressenter kan se på bilder osv och eftersom jag och Fredo jobbar med webb design mest hela dagarna numera så gick det snabbt att få ihop allt!

Kolla gärna in den och sprid om ni vet någon som söker fina saker!! 😀