Kvalad till semifinal!!

Stall Lövholmen

Yes! Det gick vägen!! Vi var nolla idag och de tre kvalen till semifinalen i 4 årschampionatet är därmed klart! Så himla skönt att ha det klart i tid så vi kan ägna resten av tiden fram till 20-21 september när det är dags åt att träna och göra fler bra rundor!

Aframhoppn

Hade en bra känsla idag mer eller mindre hela banan, Activia var något mattare än i lördags men kanske var hon också lite spänd inombords över denna ”större” bana, svårt att veta exakt, vi har ju inte lärt känna varandra så mycket ännu och hon verkar alltid cool med allt utåt sett.

Aoxer

Felfritt var det i alla fall och just idag var det målet!

Arosettbanan

Att få ”perfekta” rundor får vi nu fortsätta öva på, till semifinalen gäller det att ha ordning på markarbetet lite mer och få en ännu bättre rytm och ett jämnt flyt på banan.

Det var väl egentligen ingen dålig rytm idag men hon stirrade till lite på 6A och B och jag smackade på och drev på lite där och vips så kom hon ur flytet lite, korsgalopp till näst sista hindret och lite dragig och tittig precis före sista hindret, men det känns som småsaker med tanke på att resten av banan kändes väldigt bra. Hon får tid nu att reflektera lite över sin nya erfarenhet med en stor bana och så tävlar vi igen i mitten av augusti på en lite mindre tävling igen 🙂

Aräcke

AskrittarStrök mig givetvis från morgondagens 1 m klass eftersom detta var målet, en felfri runda och ett sista kval, och det känns inte lönt att rida en klass till även om det vore nyttigt för henne så får hon en paus nu.
För egen del känns det också VÄLDIGT SKÖNT att inte tävla mer i tropisk värme, fy så svettigt det varit.

Istället för 6 dagar blev det alltså ”bara” 5 men det var också planen ifall det skulle gå bra idag.

Activia var så nöjd att komma ut till de andra i hagen när vi kom hem, de såg för roliga ut när de mötte henne vid grinden 😉

Allaihagen

ImworthitHelgensrosetterSjälv masade jag mig runt med trötta steg och gjorde det jag var tvungen till med stallet och hästarna när vi kommit hem.

Sedan jag blev klar med det har bara suttit parkerad i en stol utanför huset med lite rött vin och bara njuter av morgondagens kommande ledighet och känner mig bara så nöjd efter idag och de tidigare tävlingsdagarna! 🙂

Asundbyholm

Att åka till Sundbyholm igen och tävla kommer jag definitivt göra, det är verkligen en super tävlingsplats och allt har fungerat jättebra och där finns verkligen toppenbanor både vad gäller underlag och hinder.

Är också väldigt glad och tacksam för alla som hjälpt mig under dessa dagar, Jennifer, Madde, Gönül och Ann-Katrin som alla filmat och stått i med grooming och så Fredo som var med idag och fotade massor, super trevligt att ha er med och tack för all hjälp! 🙂

Akvalad