Låt jag skrivit släpps idag!

Stall Lövholmen

Ja, jag vet, inte hästigt alls. Men bloggen kommer nog handla lite om musik också framöver ha ha.

Låten är ute nu i alla fall, som jag pratat om, med artisten RBECKA som jag jobbat med i studion sedan i höstas. Väldigt skönt känsla när allt är ”klart” och man kan njuta för en stund av lugnet som blir.

Lyssna och FÖLJ gärna på Spotify – vi vill ha många följare!!! 😀 😀 😀

Being Blogged skriver även om den här vilket är kul att det uppmärksammas!
DELA GÄRNA 😀 😀
http://beingblogged.se/2016/02/premiar-rbecka-should-have-surrended/

Även om det kan tyckas lite med två låtar släppta för ett skivbolag så har det legat så mycket jobb bakom det att jag är himla stolt ändå att kunna presentera min första ”spel lista” på TVÅ låtar och TVÅ artister hittills!

Mer låtar kommer förstås framöver och kanske blir det fler artister 😉