Lilla stallet klart!

Stall Lövholmen

Parallellt med arbetet med det nya stallet är det ju en massa annat i verksamheten som också pågår, bland annat hyrs ju mitt gamla stall ”lilla stallet” ut nu och i och med det behövdes en del saker struktureras om och göras om i de utrymmen som lilla stallet och dess hyresgäster ska ha.

Sadelkammaren är väl den del som det varit mest jobb med, jag hade ju skåp och hyllor och allt möjligt som inte alls var någon idé att behålla dels för att det behövdes fler skåp så alla får ett var men också för att det ska se liknande ut i varje sadelkammare i de olika stallen.

Har i alla fall fått det klart och tyckte det blev bra! Har lyckats hitta tomma skåp här hemma så inget behövdes köpas in utan det vara bara att riva ned det gamla och sätta upp det nya, lite nya sadelhängare fick jag köpa in och sedan gjorde pappa lite specialhängare för tränsen som blev jättebra!

Resterande del av stallet är sedan sommarstädningen i princip klart men lite detaljer såsom täckeshängare är justerade och borttagna eller ditsatta och det har blivit plats för extratäcken i lilla stallet för hyresgäster som står i stora stallet och har lite mer begränsat utrymme för täcken! Det blir väldigt bra att lilla stallet nu kommer ingå i verksamheten, dels blir all uthyrning samlad på ett och samma ställe på gården och dels får alla i stallet tillgång till solarium och en till uppställningsplats frånsett förvaring av täcken.

Boxarna har fått nya whiteboard tavlor och alla boxar inkl lilla stallet har numera numrering vilket är väldigt praktiskt eftersom det i alla övriga utrymmen går att märka upp allt efter siffror så behövs ingen uppdatering förrän silvertejpen ramlar av ha ha 😀

Två hästar är redan inflyttade i stallet och två till kommer i helgen så sedan är det fullt i lilla stallet 🙂
Blir spännande att se hur det känns att ha 16 hyresgäster istället för 12, förmodligen inte så stor skillnad men det är alltid roligt med något nytt och när saker utvecklas!