Lite av varje

Stall Lövholmen

Det kom ju till slut sol i några dagar, jag som klagade så i förra veckan har njutit av de få dagar som blev när hösten kändes som höst och inte vinter. Idag däremot var en begynnande vinter känsla igen…burrr. Kallt. Har i alla fall fått lite gjort trots det trista vädret.

I måndags var det ”premiär tömning” på gödsel containern och jag är verkligen nöjd med det här nya systemet, så enkelt det blivit att bara ringa ett samtal och vips så är containern tömd och tillbaka lämnad på plats för ny fyllning!

Bra jobbigt så som vi haft det att behöva ta hand om gödseln på egen hand. Nu kan jag äntligen pusta ut och konstatera att det här konceptet kommer fungera! Skönt!

 

Igår fyllde jag ju år och gjorde inte så många knop men idag har det varit fullt upp, bland annat så fixade jag ridhuset med vattning och sladdning och sladdade även på utebanan. I ridhuset blir det lätt drivor i hörnen s det har jag jämnat ut idag och det såg riktigt fräscht ut efter vattning och sladdning var klart.

Snart är det dax för sista vattningen för i år och även då med saltning inför vintern, undrar vad det kommer bli för vinter i år, känns i alla fall som om det kommer bli en kall vinter, det är ju redan nu väldigt kallt både på dagar och nätter. Hoppas på snö så det inte blir slask och is.

Ikväll är det dressyr och hoppträning för Pelle, jag är inte med men har hoppat Phantasia på utebanan idag, kändes förvånansvärt bra, hon verkade ha träningsvärk igår efter månadgens dressyrträning för Hanchen när Gullan var med. Hoppas hon känns så som idag på fredag, då är det tävling i Södertälje!