Logo prylar på G!

Stall Lövholmen

Gjorde för säkert över ett år sedan en ny logo till stallet, men som med allting annat blir det liksom aldrig av att göra slag i saken, det kommer hela tiden något emellan och så vips är det borta ur bilden för flera månader. Tur att Gullan tjatar på om att få det här klart för annars skulle jag nog bara skjuta och skjuta på det hela tiden!

Nja, nu är det ju inte riktigt klart, men jag har kommit en bit på vägen.
Jacka är bestämd till Horseware Corrib för att den är bra, hållbar och prisvärd samt finns i svart och är enkel att brodera på.
Färgerna på logon generellt kommer gå i svart och guld samt ev någon grå eller silvrig nyans. Detta då i sitt original, sedan kan man ju labba med färgerna hur man vill beroende på färg på schabrak/kantband osv.

Har tagit hem prov på både jacka och schabrak!

Teaserjakca

Förstås ska det vara Equiline OCH bling!!!! De kostar ju lite dessa med bling så det blir även en billigare variant som är lite mer diskret och ”bara” har pp i glittrig guld 😉

logoschabrak

Matchande huvor blir det också förstås! Glömde ironsikt nog att beställa med dem i första svängen.
Känns lite som när jag glömmer att köpa snus VARJE gång vi handlar, en kedjesnusare som glömmer att köpa snus liksom och en hoppryttare som glömmer köpa luvan… ööh… 😀 😀 😀
Ska bli väldigt spännande att prova brodyren på dessa saker och se hur de blir 🙂

Det är alltså än så länge lite hemligt hur den nya logon kommer att se ut…tihi.. 😉

Självklart blir det möjligt för alla i stallet att inhandla lite team saker om man vill, ju fler desto roligare! Jag har alltid gillar team känslan och inspiration till att ta fram både en fin logo och kläder till hästar och oss själva är i grunden vårt lilla team i mitt stall men även med lite eftertanke på reklam för anläggningen förstås.
Håller på och letar runt efter annat kul som kan komplettera, ex ländtäcke, boxgardin, mössa, väst mm. Det finns ju hur mycket som helst i profilkläder om man vill 😉

Ska bli skönt att få detta klart så småningom eftersom det legat på to-do listan ett tag…

Kunde förresten absolut inte låta bli att köpa detta schabrak samtidigt med beställningen, får ju en hel del rabatt när jag ska beställa mycket, så jag slog till! Har stirrat på det många gånger och även om det är jätterosa är det också jättefint!!

rosabling

Mer om logon och hur allt kommer att se ut kommer ”så småningom”… om inte alltför länge hoppas jag! 😉