Måndag…

Stall Lövholmen

Måndagar är verkligen inte min favoritdag, fy vad jag är seg efter ha varit på två partaj under loppet av fyra dagar, ja – jag är gammal! Förr hade det kunnat vara 4 partaj på 4 dagar men inte nu, pust. Tar flera dagar att komma in i energin med vardagsrutinerna igen…

Solen skiner i alla fall ute och jag tänker på gårdagens vecka, fick ganska mycket gjort i studion och Phantasia gick sin första träning på länge för Pelle, det var jättekul och hon kändes inte alls så ringrostig som jag trott. Hon verkade tycka det var kul men vi tog det ganska lugnt och hoppade väldigt lågt!

Imorgon är det dags för första Haking träningen här! Ska bli spännande att se hur denna träning är i förhållande till kursen vi hade, om det är lika eller annorlunda med veckoträning. Måste definitivt ladda energi batterierna till imorn så man är i rätt mode för träning ha ha!

Det blir Skrållan som får träna imorn eftersom hon är först ut att tävla i år, nämligen den 10:e mars i Botkyrka, sedan tror jag att Ph får gå helgen efter i Södertälje, den 18:e. Det har inte kommit ut så mycket proppar ännu så jag vet inte hur våren ser ut riktigt och vilka tävlingar jag ska åka på inom Stockholm och/eller lite andra meeting istället. Håller verkligen tummarna för att båda hästarna får vara friska hela säsongen!!!

Ska samla kraft en stund och sedan gå ut i den härliga solen och ta mig upp på både hästryggen och sedan Avanten en stund och förbereda lite inför imorn! 🙂