Måndagsträning för Per

Stall Lövholmen

Igår hade vi den andra hoppträningen på länge för Per Dahlgren, vi blev åter en grupp och det var jättekul att träna igen, jag som fått avstå/vara ledig från ridning med tanke på Phantasias dressyrframgångar i några veckor!

Började eftermiddagen med att leta helt hysteriskt efter klippmaskinen, var såklart inte ute i god tid med klippningen före träningen men efter att ha svettats runt på hela anläggningen hittade jag den i det skåp i min sadelkammare där jag först trodde den skulle ligga, fast på en annan hylla… 😉

Nu känns det väldigt skönt att ha det gjort!! Jag drar mig varje år för den första klippningen, den andra är jobbig den med för den delen men nu är det i alla fall påbörjat!

 

Det var ganska fullt på läktaren idag, kul!

Fotade som hastigast mellan turerna på banhoppningen som vi fick göra idag.

Phantasia kändes tyvärr lite matt, vet inte om hon tyckte det var jobbigt med tävlingen i söndags men hon brukar vara jättefin efter dressyrtävlingarna. Får se hur det går ikväll när det är träning för Haking.

 

Med på träningen denna gång var Therese, Mickan, Magda, Lisa, Lotta och så jag 😀

Förhoppningsvis blir det fler träningar för Per innan jul och så får vi se hur han har det med tider efter jul om det kanske kan bli så att han kommer regelbundet igen.

Alla verkar nöjda med träningen och jag tycker det är kul att rida för olika tränare så jag vill gärna också att han kommer regelbundet igen 🙂