Mässan i Globen

Stall Lövholmen

Idag åkte jag glad i hågen mot mässan på Globen, det är ju den stora hästshowen där den här helgen men jag ska inte gå på någon föreställning eller så utan nöjer mig med att glutta runt bland alla saker istället!! Desto roligare faktiskt…

Det är ju ny plats för mässan i år och min uppfattning var helt klart att allt var mindre än tidigare, det kändes som att det var ganska snabbt avklarat att gå ett varv runt och emellan och vips så hade man sett ”allt”… Nu hör det ju till saken också att jag inte hade så mycket på min inköpslista och av det jag hade där så var det ytterst få saker jag förväntade mig att hitta på mässan, det mesta jag köper hittar jag inte i Sverige heller för den delen.

Jag fick i alla fall tag i ett kap, både precis vad jag ville ha och till rea pris dessutom!! Väldigt nöjd!

Frånsett västen så köpte jag inget annat men såg fina saker ändå, kunde dock inte bestämma mig för något ridtäcke som jag skulle vilja ha ett nytt av, men gillade dessa från Z täcket och de rosa stigbyglarna kommer inte på tal att köpa, i alla fall inte på denna mässa då det var helt sjukt dyra, typ 4500 kr! Öh… no no no. Däremot har jag hittat dem på nätet till ett pris som inte ens är i närheten så jag funderar på om jag ska slå till? Velar om färg bara så det kan ju ett tag innan jag gör slag i saken, finns många fina färger och kombos och stenar i alla färger o kombos!