Mys i hagen

Stall Lövholmen

Chaccindra måste vara coolaste 2 åringen? Så här har hon varit ända sedan hon var liten, älskar att mysa och super social, väldigt mysigt tycker ju jag förstås! 😀 Hon verkar helt oberörd vad jag än gör och det känns inte som om hon blivit så här för att jag har hanterat henne mycket för det tycker jag inte att jag gjort men jag är ju förstås mycket med hästarna i hagen, speciellt när de är små 🙂

Redan som föl tyckte hon mycket om att bli klappad och kliad liggandes i hagen och boxen och sträckte förtjust på benen om man vek ihop dem eller sträckte ut dem. Det går fortfarande lika enkelt att resa henne upp liggandes och putta lite på henne så lägger hon sig ned igen och snarkar som bara den! Väldigt avslappnad med andra ord!

Så här är det alltså nu, 2 år senare, att dela säng med en häst, inte tokigt alls, mysigt att borra in näsan i manen och njuta av den otroligt fina och stillsamma kvällen så här före midsommarafton! Chindra var väldigt trött ikväll, hon bara snusade på och brydde sig inte ett dugg om mig mer än att hon liksom snarkar lite mer när man börjar klappa!

Man kanske kan anamma denna metod som inridning? 😉 hi hi, mja… men hon verkar fortfarande ha ett fantastiskt temperament och hon påminner dessutom en del om sin mormor Activity som också var så här cool fast inte alls så social men väldigt mjuk och snäll i sättet.

Är väldigt nyfiken att se vad det blir av henne, min ”första” avkomma som jag har kvar i min ägo, alla andra har ju blivit sålda av olika anledningar så hon är på sätt och vis den första ”igen”… 🙂