Nu är det mycket som händer..!

Stall Lövholmen

Oj oj vad mycket det har blivit den senaste tiden.. eller ja, hela året snarare! Men mest intensivt har det blivit nu under hösten. Rätt så plötsligt bestämde jag mig för att starta skivbolag och förlag och från den dagen till nu vilket bara handlar om veckor har det varit ett hysteriskt intensivt arbete med att få igång allt som hör till ett skivbolag och den 24:e november släpptes också den första singeln!!!

Ja, det var inte enkelt detta med att starta skivbolag. Eller jo, att starta det var inte svårt alls, men det som följde. Det var ju tusen koder, tillstånd och annat som skulle till för att allt skulle vara i sin ordning och på det så är jag tvungen att lära mig väldigt mycket nya saker, ex juridik och bransch ”koden” generellt, vilket egentligen är kul, det är bara det att det är inte många som är hjälpsamma i den här branschen inte!

Nu skulle jag nästan vilja säga att jag trodde hästbranschen var värst ha ha… men den har mött sin överman!
– musikbranschen.

YMS_head_fb2Så jag kämpar på och försöker ”fake it til´ you make it” tills jag lärt mig branschen…om jag nu gör det, det är ju lite därför jag startat eget – för att kunna börja ge ut musik själv istället för att tjata på trötta skivbolag och förlag. Nog för att jag nu faktiskt jobbar åt skivbolag själv men då är det som låtskrivare. De artister jag har i studion själv har ju ingen möjlighet att få ut den musik vi gör då de har lika svårt de för att tjata öronen ur folk som har tusen mail per dag med låtar från förhoppningsfulla artister. Så, eget skivbolag blev det
– Young Music Sweden.

Felicia Vårnäs, eller Felicia V som hon nu heter som artist, och som jag nämnt många gånger fick förstås bli först ut med släpp av en singel ”Fighters” och eftersom vi nu tagit det här steget så måste vi ta några fler steg gällande promotion också förstås vilket är om möjligt ännu svårare än allting annat. Självklart gör vi jobbet själva med allt – så om du vill hjälpa oss – lyssna jättegärna på låten och ”FÖLJ” Felicia på Spotify, så att vi får henne verifierad efter 250 följare och får lägga till bilder… (alltså vem gör sådana regler?!)

900x900_fighters

Nåja, glad om ni följer i alla fall <3 Ha ha, vi tjatar nästan mer om det än att lyssna på låten både jag och Felicia. På iTunes kan den köpas om man vill det, låter lite bättre gör den där också eftersom Apple har lite bättre kvalitet.

Hästarna då, ja, jo, de mår bra och jag rider så gott jag orkar är väl rätt uttryck. Att ha så många bollar i luften som nu suger energi. Det har fungerat väldigt bra att kombinera alla dessa sysslor trots att det varit mycket men den här veckan som pågår när singel släppet blev ja då fick det bli total paus från stallet för att hinna med allt som skulle göras.

Jag och Fredo har ju dessutom producerat hemsidor www.feliciav.se och även till mitt skivbolag www.youngmusic.se även om sistnämnda inte är riktigt igång ännu. Puh. Värsta kreativa verkstaden här!

Vädret har ju varit fantastiskt den här hösten! Men sista veckorna är det bra trist, regn och mörkt och ruggigt. Det bidrar lite till att man vill krypa upp i soffan och gå i ide nu känner jag… Längtar till jul faktiskt, dels för att det är mysigt vid jul såklart men också för att jag ska vara ledig då. Det behöver jag. Faktum är att jag sedan några gånger går på en stressmottagning för att få ordning på ja.. det mesta, det har blivit lite för många och omfattande projekt de senaste 10 åren och det har liksom tagit lite stopp på flera plan, jag måste strukturera bättre och sätta gränser vilket inte är min starka sida med ständigt nya idéer och projekt som konstigt nog ”dyker upp” hela tiden… ha ha 😀
Men, stället är super dit jag går och det har redan skett en del positiva förändringar men jag misstänker att det kommer att ta ett tag innan jag hittar lugnet i kroppen. Jag har kört på så länge i så högt tempo att jag inte kan slappna av nu alls längre känns det som, så jag måste hitta en balans för allt.

Den enda som inte direkt tränar just nu är Phantasia som mest motionsrids, Chindra hoppar ju för Pelle varannan vecka och vi kommer framåt hela tiden, hon är rolig att hoppa med och det är kul att lära henne hur hon ska göra, hon har lätt för att lära. Activia och Hibbi har tränat lite på sistone för både Haking och Ann Liwing som vi provat på som tränare, de tyckte både det var väldigt roligt att hoppa och jag förvånas fortfarande tror jag över det faktum att hästarna är jättefina i formen allihop trots ridning 4 dagar i veckan bara de senaste månaderna.

Liten filmsnutt från senaste träningen med Activia:

För inte så länge sen var det ju väldigt intensivt med sadel-stölderna kring vårt område, vi jobbade en hel vecka med att installera larm, montera ny belysning och andra förebyggande åtgärder, bl a har vi en rejäl vägbom in till gården nu. Sadeltjuvarna verkar ha förflyttat sig till annan ort för tillfället men de kommer säkert tillbaka, de verkar bara röra sig fram och tillbaka I Sverige. Väldigt jobbigt alltså! Jag har fortfarande en tom sadelkammaren då jag tömt den på saker själv så kommer de hit får de inget med sig men det är ju krångligt att inte ha tillgång till sina saker i stallet där man ska ha dem!!! 🙁

Apropå hästgrejor så har hästarna fått nya täcken, äntligen har jag köpt Rambo till dem alla 4!
Har sålt av i princip 75% av alla täcken jag haft och bara köpt de som jag behöver och som är bra, väldigt skönt att rensa och dessa täcken behöver ju ingen presentation – skitbra är helt enkelt rätt ord.
Och skitdyra…
Gäller att göra som jag, passa på när nätbutikerna kör rea dagar!

Hibbi_rambo

Kommer inte på något mer som hänt just nu men det kanske räcker med det jag skrivit ha ha 😀
Bloggen har jag nästan glömt men här kom i alla fall en liten update 😉