Ny prognos för Skrållan?

Stall Lövholmen

Funderade ett tag och beslöt mig för att ta en second opinion på Skrållans prognos med ryggen, skickade bilderna till Strömsholm som utför den operation som det kanske kan vara aktuellt med för henne och fick svar från dem i fredags.

De ansåg att det kunde vara möjligt med en operation och betydligt tidigare än vad som sagts, kanske till och med nu snart…!?! Blir förvirrad av dessa två hela olika uppfattningar om det hela men börjar med att på Strömsholms rekommendation åka in till dem och göra en till utredning. Det kommer bli av den 16 oktober vilket är om ca två veckor, önskar att jag kunde åka nu direkt, vill ju veta hur det ska gå, men det är bara att vänta… Veterinären som också är den som opererar var visst väldigt uppbokad.

Tydligen är den här operationen väldigt enkel, hästen får enbart lugnande och lokalbedövning så det är ingen sövning, väldigt bra! Måste ju vara en revolutionerande grej att kunna ”bota” kissing spines?! Har inte hört om den tidigare så jag vet inte hur ny den är, hoppas den är tillräckligt etablerad så det inte löper någon risk att det blir sämre i alla fall. Men de sa att antingen blir hästarna bra och till och med bättre än de var tidigare, eller så kvarstår samma problem som före operationen, får väl lita på det då.

Så, det var en uppdatering på vad som händer på Skrållan fronten, man kan ju lugnt konstatera att saker kan vändas upp och ned eller fram och tillbaka innan något är bestämt.

Hoppas, hoppas nu på att det blir en mer positiv vändning på detta!! Det vore ju så fantastiskt om det kunde gå att göra något så Skrållan går att börja rida igen!!!! 🙂