Nytt bling bling..

Stall Lövholmen

Har ju köpt ett superfint pannband som jag måste visa! Såg dessa för flera år sedan och tyckte väl att de var ganska blaffiga då men nu ”helt plötsligt” så gillar jag dem 😀 ha ha… och så försöker jag mig bestämma mig för färg och modell på nya stigbyglar..!?!

Hittade i alla fall ett som är lite nättare än de jag tidigare sett och tyckte faktiskt så här efter att ha provat det på att det var jättefint!

Dock lite litet i storlek så jag tror jag måste byta till en storlek större, funderar också på att köpa ett i någon annan mer färgstark färg än brun 😉 ….

MEN kan såklart INTE bestämma mig för vilken färg???!!!!! Blir gaaalen på min beslutsvånda med färger, men det är ju så svårt att hitta gemensamma färger som alla hästarna passar, skulle vara svart då men det är ju inte direkt en färgstark färg ha ha…

Pannbanden kommer ifrån Tophorse och där finns ett jättefint marin/ljusblå variant som jag är sugen på, men som sagt så finns väl alla färgkombinationer och det är ju inte bra för mig när det finns så många val… 😉

Sedan så har jag ett till i-landsproblem, nämligen att välja färg på stigbyglar!!!! Jag hittade ju det här märket Kat på mässan i globen, tydligen är det märket som är No1 och Jin som alla använder här någon ”kopia”?! Äsch, strunt samma vilket, dessa var fina i alla fall och jag tänkte köpa två par och sälja två par av mina gamla stigbyglar, frågan är då bara vad för färger????!

Ett par ”diskreta” tänkte jag mig mer som någon av dessa:

De längst till vänster är billigast och jag gillar nog dem bäst i alla fall av dessa, fint med stora stenar och bara ett fåtal istället för helt proppat med stenar, men den i mitten är förstås nice den med.. *dregel*

När det kommer till färgerna så finns det ju många att välja mellan, de jag såg i globen var rosa och de är supersnygga men frågan är om jag får användning för den färgen så ofta? Det lutar nog mer åt det torkosa eller blå hållet just nu, hade gärna sett att det funnits en ljusblå variant, alla har blå eller turkos, inte ljusblå..

Det blir nog till att fundera vidare… tycker också att dessa verkar bra:

Färgvalet här är inte svårt då det direkt blir de blå då jag tycker den typen av blå färg är lätt att matcha. Det är svårare med Kats som är mer mörk royal liksom, dessa är någon blandning av royal, ljusblå och turkos i färgen.

Oj, oj, många beslut… Kanske någon av er läsare som har en åsikt om färgval på Kat?! 🙂