Nytt i stallgarderoben!

Stall Lövholmen

Har alltid varit lite sugen på ljusbruna stövlar och gjorde slag i saken och beställde ett par nya – en vecka FÖRE jag ramlade av – förstås! Så nu ligger de här hemma och är fina och kan inte användas 🙁

pralantiKöpte som vanligt Parlanti som är mina favoriter och det är måttade efter mina ben vilket ställer till problem just nu.. Färgen är ljusbrun och inte riktigt så röd som på bilden 🙂

Mitt ben är alldeles för tjockt kring vaden på vänstersida så det är helt omöjligt att få på sig en stövel där… jag kan rida med dragkedjan lite uppdragen och på högerbenet sitter de ju bra men annars är det alltså inga stövlar alls på just nu.

Jag hoppas VERKLIGEN att denna svullnad kommer att gå ned med tiden, annars kommer jag ju vara tvungen att beställa olika mått på benen???! Snyggt… 😉

Samtidigt som jag beställde dessa skickade jag också iväg mina gamla bruna för att få nya dragkedjor i dem så den dagen när jag ramlade av hade jag på mig mina klumpiga vinterstövlar, inte för att de var orsaken i sig men jag minns att jag tänkte på att jag inte gillar att rida i dem alltför mycket då de är klumpiga och inte ger samma stöd som vanliga…

Sedan har jag också köpt ett nytt schabrak+luva i svart och rosa! Till Phantasia såklart 🙂 och Skrållan med för den delen men nu rider jag ju inte henne på ett tag så det blir till Ph när vi nu kommer ut och tävlar igen??

Med bling förstås!

ASschabrakrosa

Håller på och säljer prylar för fullt och har gjort sedan i våras, har fått väldigt mycket sålt vilket är kul för då kan man köpa nytt! Har införskaffat nya Veredus skydd i rätt storlek (L) till Hibbi som har långa skenben och även bytt ut, sålt, alla mina gamla Veredus skydd däribland en del teknikskydd och ska nu mest ha Youngsters skydden bak som också behövdes i stl L.

Veredus

Konstigt att man alltid blir ”rekommenderad” stl M i dessa, tycker de var jättesmå och de passar nu bättre på Mollys bakben! 😉

Har kommit underfund med att svarta skydd passar bäst på både Skrållan och Ph medan Hibbis färg går bra ihop med brunt. Men dessa skydd får de ”bara” ha på träning och tävling, till vardags blir det annan kvalitet 😉

Har en pågående beställning där jag äntligen köpt Soft up stigbyglarna! Bilder kommer! Det blev blå som planerat! Ska bli så spännande att testa dem! Sålde nästan alla mina ridbyxor också och har köpt nya och andra färger, gillar ju att ständigt förnya mig! 😉 lite jobbigt att alltid hålla på och sälja bara, man kan ju tycka att man kunde bestämma sig från början men det går inte! ha ha 😀 så nytt blir det med jämna mellanrum!